Alanyaspor 5 golle liderliği geri aldı!

Süper Lig'in 8. haftasında Alanyaspor, Çaykur Rizespor'u 5-2 mağlup etti ve liderliği tekrar aldı.

Alanyaspor 5 golle liderliği geri aldı!
Alanyaspor 5 golle liderliği geri aldı!
GİRİŞ 20.10.2019 18:25 GÜNCELLEME 20.10.2019 18:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 8. hafta mücadelesinde Alanyaspor, evinde Çaykur Rizespor'u konuk etti. Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanan mücadeleyi Alanyaspor 5-2'lik skorla kazandı.

 

 

Alanyaspor'a galibiyeti getiren goller, 16. dakikada Ceyhun, 29 ve 75. dakikalarda Cisse, 51. dakikada Bakasetas ile 70. dakikada Fernandes'ten geldi. Rizespor'un sayılarını ise ilk golü penaltıdan olmak üzere 66. ve 75. dakikalarda Boldrin kaydetti.

Alanyaspor'un golcüsü Papiss Cisse, böylece 8 hafta sonunda 9 gole ulaşmış oldu.

 

 

Bu sonucun ardından Alanyaspor evindeki 4. maçta 3. galibiyetini aldı ve 17 puana yükselerek liderliği Trabzonspor'dan geri aldı. Üst üste 4. yenilgisini alan Rizespor ise 8 puanla, 16. sırada kaldı.

Süper Lig'in 8. haftasında Alanyaspor deplasmanda Gaziantep ile karşılaşacakken, Rizespor ise evinde Ankaragücü'nü konuk edecek.

YORUMLAR 4
  • murat çakır 4 yıl önce Şikayet Et
    transfer döneminin ahını çekiyorlar nerede başkanları konuşup duruyordu
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bundan sonra hasan kartalı çıkartıp oynatacaz yapacak birşey yok
    Cevapla
  • ERZURUM 4 yıl önce Şikayet Et
    Rizespor bekliyoruz. Erzurumsporda zaten süper lige çıkacak gibi değil. Malum geçen sezondan kalma bir hesabımız var. Dedimya bekliyoruz.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Erzurumlu kardeş bı yaranmi var oynasaydiniz dusmeseydiniz siz Trabzon bagirdiniz Trabzon kurtarsaydi sizi benim trabzonla bı alip veremedigim yok adamlar oynuyor kazanıyorlar hak ediyorlar helal olsun fakat Rize sende gel demekle olmaz bu işler .
    Cevapla