Denizlispor, Tolunay Kafkas ile anlaşma sağlayamadı

Süper Lig ekibi Yukatel Denizlispor, kente davet ettiği Tolunay Kafkas'la anlaşamadı.

Denizlispor, Tolunay Kafkas ile anlaşma sağlayamadı
Denizlispor, Tolunay Kafkas ile anlaşma sağlayamadı
GİRİŞ 11.10.2019 11:37 GÜNCELLEME 11.10.2019 11:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Takıma geçen sezon TFF 1'inci Lig'de şampiyonluk yaşatan Yücel İldiz'le yollarını tek taraflı ayırdıktan sonra teknik direktör arayışına girişen Süper Lig ekibi Yukatel Denizlispor, kente davet ettiği Tolunay Kafkas'la anlaşamadı. Yönetim rotasını farklı isimlere çevirdi.

Süper Lig'de son 5 haftada galibiyet yüzü göremeyen Denizlispor'da, Tolunay Kafkas ile masaya oturan yönetim, yapılan görüşmelerin ardından deneyimli çalıştırıcıyla anlaşma sağlayamadı. Denizlisporlu kurmayların bu gelişme üzerine teknik direktör görüşmelerinde, takımı 2010-2011 sezonunda da çalıştıran Hamza Hamzaoğlu, 1'inci Lig'de Hatayspor'dan ayrılan İlhan Palut ve Süper Lig'in deneyimli teknik adamları Ertuğrul Sağlam ile Mehmet Özdilek'e yöneldiği öğrenildi. Ege temsilcisi, lige verilen milli maç arasında yeni teknik direktörünü takımın başına getirmeyi hedefliyor.

20 Ekim'de iç sahada oynanacak Fenerbahçe maçı hazırlıklarını antrenörler Levent Kartop ve Utku Alemdaroğlu yönetiminde sürdüren Denizlispor, yarın saat 16.00'da Atatürk Stadı'nda Altınordu ile taraftara açık hazırlık maçı yapacak.

YORUMLAR 2
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    öyle çok para istersen 2-3 yıl boşta kalırsın.
    Cevapla
  • HAKAN 4 yıl önce Şikayet Et
    tolunay kafkasın trabzona yaptığı ihanetten sonra karekteri belliş oldu artık zor takım bulur süper ligde
    Cevapla