'Taraftar sağolsun, istifamı istiyor!'

Kayserispor Teknk Direktörü Hikmet Karaman, Konyaspor'a son dakika penaltı golüyle 2-1 yenildikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

'Taraftar sağolsun, istifamı istiyor!'
'Taraftar sağolsun, istifamı istiyor!'
GİRİŞ 29.09.2019 17:00 GÜNCELLEME 29.09.2019 17:00
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Maçı değerlendiren Karaman, "Hatalıyız buralarda. İkinci yarı iki tane zorunlu değişiklik yaptık. Adebayor, 35'ten sonra oyundan her an çıkabileceğini söyledi. İkinci yarıda da Yasir'i çıkardık. Fakat, oyunu bir bölümde yakaladık. Umut'un iki pozisyonu var. Oralarda ikiyi yakalasak daha fazla o pozisyonlara girebiliriz." dedi.

"TARAFTARIN BASKISIYLA PENALTI VERDİ"

Maça damga vuran penaltı kararıyla ilgili olarak Hikmet Karaman, "Penaltıyı defalarca izledim. Penaltıyı hakem vermese, Konyaspor veya Aykut Hoca da, "Nasıl vermedin?" demez. Bilal ve Skubic'in ortasında top. Bilal, elini uzattığında eline gelse tartışmasız. Bir pozisyonda hiç çarpmadı gözüküyor. Çok ağır bir karar, çok. Top direkt eline gelse itiraz edemeyiz. Pozisyonu o da defalarca izliyor. Karar veremedi. sahaya çıkarken taraftar baskısıyla kat'i kararla dönmedi. Taraftarın baskısı, protestosuyla verdi." ifadelerini kullandı.

Kayserispor'un teknik patronu, "Bundan daha üzücüsü Pedro'nun kırmızı kartı. Oyuncumuz hatalıysa bu tamam ama zaten sıkıntılı bir karar vermişsin. Dünkü maçta Cüneyt Çakır'ı gördük. Kartlarını çıkarmadı. Erken verse sarıdan kırmızılar olurdu." diyerek sözlerini kullandı.

"TARAFTAR SAĞOLSUN, İSTİFAMI İSTİYOR"

Taraftarın istifa çağrısına da yanıt veren Hikmet Karaman, "Ben teknik adam olarak biliyorum oyunu, takımı. taraftar da sağolsun istifamı istiyor. Gereken yapılır, merak etmesinler. Biz nerelerden geldik, ne hallerde aldık. Futbolda sonuç önemli tabii." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

"BURASI TÜRKİYE, BİLEMİYORSUNUZ"

Kayserispor'un deneyimli golcüsü Emmanuel Adebayor, penaltı kararıyla ilgili olarak, "Burası Türkiye... Türkiye futbolunda neler olduğunu bilemiyoruz. Takım arkadaşım kesinlikle eliyle oynamadığını söyledi. Ben ona güveniyorum." yorumunu yaptı.

"TÜRKİYE'DE FUTBOL BÖYLE"

Kayserispor'un tecrübeli savunmacısı Tiago Lopes ise, "Bir şeylerin değişmesi lazım ancak maalesef Türkiye'de futbol böyle" dedi.

YORUMLAR 9
  • konyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    kayserili arkadaşlar hikmet hoca kaliteli hoca konya üç futbolcu gönderdi toparlanmakta zorluk çekiyor kayseri tamamına yakın kadro değişti hikmet hoca toparlar bence .
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizahmet senden taraftarın çağrısına uy
    Cevapla
  • Kayserili 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakemlere ve federasyona çok açıktan çattınız işiniz zor bundan sonra...
    Cevapla
  • şampiyon 4 yıl önce Şikayet Et
    konyanın bu haksız aldı penaltı ilk degil bunun gibi konya ve aykutun kaçıncı penaltısı kayseri başkanı bildiriye imza atarken bu günleride düşünecekti hikmet hoca senden önce başkanın gitmesi Lazım
    Cevapla
  • Ayhan 4 yıl önce Şikayet Et
    neresi haksız at gözlüğünü çıkar pozisyona tekrar bak
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Hikmet karaman ne yapsın kadro kalitesiz. Yenen gollerin öncesine baktığında hep acemi hataları var!
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadroyu kuran hikmet karaman, ne demek ne yapsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle