Kasımpaşa, Denizli'den tek golle çıktı

Süper Lig'de Kasımpaşa, deplasmanda Denizlispor'u Hajradinovic'in golüyle 1-0 mağlup etti.

Kasımpaşa, Denizli'den tek golle çıktı
Kasımpaşa, Denizli'den tek golle çıktı
GİRİŞ 28.09.2019 17:01 GÜNCELLEME 28.09.2019 17:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 6. hafta mücadelesinde Yücel İldiz'in takımı Denizlispor ile Kemal Özdeş'in çalıştırdığı Kasımpaşa kozlarını paylaştı.

 

 

Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada Kasımpaşa, 1-0'lık skorla kazandı. Konuk takıma galibiyeti getiren golü 67. dakikada Haris Hajradinovic kaydetti.

Alınan bu sonucun ardından Denizlispor 8 puanda kalarak sezonun ikinci yenilgisini aldı. Kasımpaşa ise Antalyaspor karşılaşmasının ardından yeniden kazandı ve hem galibiyet serisi yakaladı hem de sezonun ikinci galibiyetini alarak 7 puana yükseldi.

 

 

Ligin bir sonraki haftasında Denizlispor deplasmanda Yeni Malatya ile karşılaşacak. Kasımpaşa sahasında Konyaspor'u konuk edecek.

YORUMLAR 1
  • Ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili Yücel İLDİZ, ligin ilk maçında GS yi yendin. Aslında o gün de Denizlispor iyi oynamadı. Konya maçında ve bugün Kasımpaşa maçında takımı korkak oynattın. Rodellega çok çok kötü idi. Takım ona çalışıyor. Tüm pasları ona ulaştırmaya çalışıyor. Topu Rodelleganın babası mı aldı. Biz bugün stada geldik, yine kahroldum. Ama sizi göremedik. 8-9kale arkasına buyurun gelin, bakalım oradan kendinizi görebilecek misiniz?
    Cevapla