Dev maçta kazanan yok! Beşiktaş kayıplarda

Süper Lig'in 5. haftasındaki dev mücadelede Beşiktaş ile Medipol Başakşehir, Vodafone Park'ta 1-1 berabere kaldı.

Dev maçta kazanan yok! Beşiktaş kayıplarda
Dev maçta kazanan yok! Beşiktaş kayıplarda
GİRİŞ 23.09.2019 21:56 GÜNCELLEME 23.09.2019 23:42
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş ile Medipol Başakşehir, Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Lige kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş, Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı ve ilk 5 haftada 1 galibiyette kaldı. 

Başakşehir'in golünü 54. dakikada Enzo Crivelli kaydetti. Beşiktaş'ta ise golü 84. dakikada Burak Yılmaz attı. Sakatlığını atlatan ve bu sezon ilk kez forma giyen Burak Yılmaz, bu golüyle takımına puanı getiren isim oldu.

Bu sonucun ardından Beşiktaş, 5 hafta sonunda 4. kez puan kaybı yaşadı ve 5 puan ile haftayı 11. sırada tamamladı. Başakşehir de Beşiktaş gibi 5 puana yükselirken averajla 12. sırada yer aldı. İki takım da böylece zirvenin 8 puan gerisine düşmüş oldu.

Süper Lig'de gelecek hafta Beşiktaş, Trabzonspor deplasmanına konuk olacak. Başakşehir ise sahasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak.



BEŞİKTAŞ 1-1 MEDİPOL BAŞAKŞEHİR

STAT: Vodafone

HAKEMLER: Suat Arslanboğa, Serkan Ok, Hakan Yemişken

BEŞİKTAŞ: Karius - Douglas (Dk. 65 Oğuzhan), Gökhan, Necip, Caner, Atiba, Dorukhan, Diaby (Dk. 69 Orkan), Ljajic, N’Koudou, Burak

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Mert - Caiçara, Skrtel, Epureanu, Clichy, İrfan Can, Mahmut (Dk. 86 Arda), Aleksic, Visca, Gulbrandsen (Dk. 78 Demba Ba), Crivelli (Dk. 74 Mehmet Topal)

GOLLER: Dk. 84 (P) Burak (Beşiktaş) - Dk. 54 Crivelli (Medipol Başakşehir) 

SARI KARTLAR: Burak, Ljajic, Douglas, Necip  (Beşiktaş) - Mahmut Tekdemir, Uğur Uçar (Yedek kulübesinde), Crivelli, Epureanu, Skrtel (Medipol Başakşehir) 

 

 

YORUMLAR 41
  • tarkan 4 yıl önce Şikayet Et
    dev maça bak
    Cevapla
  • TÜRK 4 yıl önce Şikayet Et
    orman ve avcı kartal avına çıkmış.
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Artık Beşiktaş'ın puan tablosundaki yeri ne olursa olsun Beşiktaş ilk yarıyı Abdullah Avcı ile bitirmek zorunda. Çünkü yeni teknik direktör gelip alışana kadar ancak Abdullah Avcının bitireceği yere kadar getirir. Ama lamı cimi yok, ligin ikinci yarısında Beşiktaş kendine yeni bir teknik direktör bulmalı. Hatta Fikret başkan şimdiden gözüne birini kestirmeli. Çünkü Abdullah Avcı harbiden Beşiktaş'ı oynatamıyor. Sanki Beşiktaş'ta hiçbir oyuncu olması gereken yerde oynamıyor. Akşamki maçta Beşiktaş'ın şansı da vardı. Yoksa Başakşehir farka da gidebilirdi.
    Cevapla
  • recep altın 4 yıl önce Şikayet Et
    medya acayıp birşey yav. hiç kimse mert günokun burak yılmaza yaptığı hareketi konuşmuyor. eğer son dakika pozisyonu kırmızı ise. mert günoka kırmızının babası çıkması lazımdı
    Cevapla
  • Kaan 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Fikret ORMAN dan bu akşam ki hakem ile ilgili yorum bekliyoruz !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle