İsmail Kartal: Elimde Vedat Muriqi yok

Süper Lig'in 5. haftasında evinde Gazişehir Gaziantepspor'a 2-1 mağlup olan Rizespor'da teknik direktör İsmail Kartal, taraftarların yeni transfer Scepovic'e gösterdiği tepkiye cevap verdi.

İsmail Kartal: Elimde Vedat Muriqi yok
İsmail Kartal: Elimde Vedat Muriqi yok
GİRİŞ 22.09.2019 17:17 GÜNCELLEME 22.09.2019 17:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de konuk ettiği Gazişehir Gaziantep'e 2-1 kaybeden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İsmail Kartal, "Elimizdeki oyunculara herkesin destek olması lazım. İkinci bir Vedat Muric elimde yok." dedi.

Kartal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakibin hızlı hücumlarla sonuç aldığını bilerek oynadıklarını belirtti.

Maçın başında şok iki gol yediklerini kaydeden Kartal, "Beklemediğimiz gollerden sonra ikinci yarıda hamle yaptık ve daha fazla baskı kurduk. Maçı çevirmek istedik. Oyun ve mücadele anlamında bunu başardık. Oyunun istatistiklerinde kontrol bizde gözüküyor. Arayan, isteyen bizdik ve istatistiklerde, her şeyde öndeyiz. Futbol böyle bir şey. Oyunu çevirmek için ortaya koyduğumuz irade yetmedi. Olmadı, kendi evimizde kaybettik. Beklemediğimiz bir yenilgi aldık." şeklinde konuştu.

Forvetleri Marko Scepovic'e taraftar tepkisinin yanlış olduğunun altını çizen Kartal, "Her zaman Vedat Muric bulamazsınız. Kulübün ekonomisini düşünerek böyle oyuncu aldık. İstediğimiz oyuncular vardı. İstedik olmadı. Elimizdeki oyunculara herkesin destek olması lazım. İkinci bir Vedat Muric elimde yok. Marko var. Bu çocuğa destek olacağız. Rizespor'un başarısı için hepsine destek olacağız. İlk maç olmasına rağmen vasat oynadı ama gelecek maçlar güzel olacak. Kişiselleştirmemek lazım." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 4
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    sanki vedat muric cok iyi onuda fenere kakaladılar rizeyi kurtardı adam 6 ayda
    Cevapla
  • Tosun 4 yıl önce Şikayet Et
    Hemen bahane hazır ikinci bi Vedat yokmuş karşında Barcelonamı vardı sahanda yeniliyorsun ne kadar bahane üretiyorsunuz o kadar çalışsanız Türkiye'de de Barcelona Bayer munihler çıkardı
    Cevapla
  • Gazişehir 4 yıl önce Şikayet Et
    İsmail Hoca , başkanına söyle bunları.
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir teknik direktör böyle açıklama yapmamalı. Elindeki adamı kötüleyerek ne yapmak istiyor? Teknik direktörün görevi elindeki ile en iyisini yapmaktır, oyuncusunu yerel kendini haklı çıkarmaya çalışmak değil!
    Cevapla