Sumudica'dan Erdoğan'a övgü dolu sözler!

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Marius Sumudica, Türk futbolu ve Türkiye hakkında Rumen televizyonuna konuştu.

Sumudica'dan Erdoğan'a övgü dolu sözler!
Sumudica'dan Erdoğan'a övgü dolu sözler!
GİRİŞ 09.09.2019 19:11 GÜNCELLEME 10.09.2019 14:05
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Marius Sumudica, Romanya'dan Pro X televizyonuna röportaj verdi.

Florin Andone'nin transferini değerlendiren Sumudica, "Andone'nin daha önce oynadığı kulüpleri Galatasaray ile kıyaslayamazsınız. Oynadığı diğer kulüplere saygı duyuyorum ama Galatasaray çok büyük. Falcao'nun imza töreninde neredeyse 30 bin kişi vardı. Ben böyle bir şeyi hayatımda görmedim." dedi.

 

 

"ANDONE İÇİN ZOR OLACAK"

Andone'nin Galatasaray'da işinin zor olduğunu söyleyen Romen teknik adam, "Galatasaray'da forma şansı bulmak ve beklentileri karşılamak Andone için çok zor olacak. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde, Türkiye Ligi'nde ve kupada şampiyonluklar hedefliyor." ifadelerini kullandı.

"HEPSİ FENERBAHÇE FORMALI"

Türk futbolunu da anlatan Sumudica, "Fenerbahçe ile oynadığımız maçta stadyumda tek bir koltuk bile boş değildi. Hepsi Fenerbahçe formaları giymiş ve aynı tezahüratları yapıyorlar. 10 metre ötemdeki stoperime sesimi duyuramıyordum. Hatta, Türkiye 3. Ligi'nden bir stadyuma gitseniz bile ortam böyle oluyor." sözleriyle konuşmasını sürdürdü.

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN, 1 NUMARA"

Sumudica, "Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk futbolu için yaptıklarını kimse yapmamıştır. İki banka ile temasa geçip tüm kulüplerin borcunu 10-15 yıla yaydırdı. Futbol için çok önemli işler yaptı. Benim için Erdoğan, 1 numaradır. Yaptırdığı stadyumlar harika." sözleriyle konuşmasını noktaladı. (Sporx)

YORUMLAR 12
  • hüseyin abi 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına bankalar teminatsız iş mi yaparı.klüp yöneticelerinin hiç iflas ettiğini duydunuz mu .kendi borçlarıda dahil klübün bütün borçlarını devlete yüklüyorlar..
    Cevapla
  • doğrucu 4 yıl önce Şikayet Et
    meyve veren ağaç taşlanırmış,ya fesatlıktan yada kör gözlü olduklarından,yada işlerine gelmediği için.adam gerçeği söylemiş.Chp lilerin kafaları günde iki defa doğruyu söyler, bozuk saat misali.diğer zamanlarda aka kara derler.
    Cevapla
  • BAYRAM 4 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu duy be duy
    Cevapla
  • Boztepe 52 4 yıl önce Şikayet Et
    Klüp yönetiçileride paraları saçıyor. Vah ülkem ne hale gelmiş. Kimisi simit atar kimisi milyon dolarları hibe eder gibi saçar
    Cevapla
  • ibrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    Vaybe, yabancı bir insan Başkanımızı övüyor ama içimizdeki bazı kimseler sürekli kötülüyorlar maalesef.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle