Rizespor başkanından hakem eleştirisi

Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş'la 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor'da başkan Hasan Kartal, hakemlerin kendileri aleyhine hata yaptığını söyledi.

Rizespor başkanından hakem eleştirisi
Rizespor başkanından hakem eleştirisi
GİRİŞ 01.09.2019 00:40 GÜNCELLEME 01.09.2019 00:54
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada hakemlere değinen Kartal, "Aslında tribünlerin tepkisinin tam tersi olması gerekiyordu. Hakemlere dikkat ederseniz, daha çok hatayı bizim aleyhimize yaptılar. Onları göreceksiniz. İnceleyip, baktığınızda kesinlikle hatanın bize yönelik olduğunu kesin bir şekilde göreceksiniz." diye konuştu. 

 

 

Karşılaşmada çok iyi bir mücadele ortaya koyduklarından bahseden Kartal, "Ekibimiz, hocamız çok iyi çalıştı. Çok iyi mücadele verdiler. Beşiktaş çok büyük bir camia, camianın baskısıyla biraz sıkıntı yaşadık. Ama neticede son pozisyonda topun direkten dönüp girmemesi bizim şansızlığımız. Biz iyi bir ekibiz. Bu şekilde devam edersek güçlü bir Rizespor göreceksiniz. Güzel bir maçtı." ifadelerini kullandı.

Yeşil-mavili ekibin bir forvete daha ihtiyacı olduğunu söyleyen Kartal, "Bir forvet aldık, bugün oynadı ama bir forvete daha ihtiyacımız var. Pazartesi gününe kadar bir ya da iki oyuncu daha alabilirsek çok daha güçlü oluruz." dedi.

 

 

YORUMLAR 23
  • Musa acar 4 yıl önce Şikayet Et
    Peki başkan gecen hafta rise sivas macinda sivassporun yuzde yuz penaltisi verilmedi ne dersiniz
    Cevapla
  • Aykut 4 yıl önce Şikayet Et
    Başkan ben siz önce sattığınız oyuncularda el altından alacağınız paraları toplayın. Göz göre göre ben fb ye oyuncu verdim onlar anlaşma dışı bana işte bilmem klübe sponsor olacaklar diyen kişisin. Gelelim abdullah avcıya kendine böyle yapılsa ağlar durursun açıklamanda kırmızıyı hakketmiştik diye bi şey duymadık. Unutmak bu milletin kaderi olmamalı.
    Cevapla
  • Cenk 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakem var a gitse bjk de nkuku direkt kırmızı kart. Korkak hakemler Rize nin 2 puanını çaldı kayseriyi biçen hakem dün de rizeyi biçti
    Cevapla
  • Www 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu başkan hakketen işini biliyor. Takımın menfaati için ...
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah bildiği gibi yapsın sizi Beşiktaşın 2 net penaltısı verilmedi Gs maçı olsa 3 penaltı alırdı son dk kırmızıyı verse ne olur vermese ne olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle