Ege derbisinde penaltı var, kırmızı kart var, gol yok!

Süper Lig'de 3. hafta maçında Göztepe ile Yukatel Denizlispor 0-0 berabere kaldı.

Ege derbisinde penaltı var, kırmızı kart var, gol yok!
Ege derbisinde penaltı var, kırmızı kart var, gol yok!
GİRİŞ 31.08.2019 23:54 GÜNCELLEME 31.08.2019 23:58
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 3. hafta maçında Göztepe ile Yukatel Denizlispor karşı karşıya geldi. Bornova Stadı'nda oynanan maç golsüz eşitlikle sonuçlandı.

 

 

Mücadelenin 25. dakikasında Denizlispor'un Hugo Rodallega'nın kaydettiği gol, VAR incelemesi sonrası faul gerekçesiyle iptal edildi ve devreye 0-0'lık skorla girildi.

Denizlispor, 73. dakikada Tiago Lopes'in gördüğü kırmızı kartla sahada 10 kişi kaldı. Göztepe'de 75. dakikada Soner Aydoğdu penaltı atışından yararlanamadı. Denizlispor kalecisi Stachowiak, Süper Lig'de 3 maçta 3 penaltı kurtardı.

 

 

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Göztepe ile Denizlispor 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte Denizlispor'un puanı 7'ye yükseldi. Göztepe ise ilk puanını aldı.

Ligin 4. haftasında Göztepe, Rizespor ile deplasmanda karşılaşacak. Denizlispor ise Konyaspor'u konuk edecek.

Stat: Bornova Aziz Kocaoğlu

Hakemler: Suat Arslanboğa, Mehmet Cem Satman, Mehmet Kısal

Göztepe: Beto, Gassama, Reis (Dk. 63 Castro), Titi, Berkan Emir, Halil Akbunar (Dk. 85 Yasin Öztekin), Poko, Alpaslan Öztürk, Serdar Gürler (Dk. 79 Deniz Kadah), Soner Aydoğdu, Eren Derdiyok

Yukatel Denizlispor: Stackhowiak, Tiago Lopes, Oğuz Yılmaz, Sapunaru, Bergdich, Aissati (Dk. 88 Mehmet Akyüz), Zeki Yavru, Murawski, Barrow (Dk. 71 Sacko), Recep Niyaz (Dk. 85 Mustafa Yumlu), Rodallega

Kırmızı kart: Dk. 73 Tiago Lopes (Yukatel Denizlispor)

Sarı kartlar: Dk. 10 Bergdich, Dk. 38 Tiago Lopes, Dk. 90+4 Stackhowiak (Yukatel Denizlispor), Dk. 19 Titi, Dk. 67 Castro, Dk. 85 Eren Derdiyok (Göztepe)

YORUMLAR 5
  • 1289 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeni stat yapacak değiller ya varolan stada Aziz Kocaoğlu adını eklemeyi tercih etmişler!! Koca Göztepe kaç senedir küçücük Bornova Stadında oynuyor hala bi stat yaptıramadılar!! İzmir'e yazık oluyor anca varolanı tüketip yeni şeyler üretmiyor İzmir'in yöneticileri!
    Cevapla
  • Mert Trabzon 4 yıl önce Şikayet Et
    Besiktas macı yerine bu maçı izlemeyi tercih ettim, iyiki izlemişim, Hakemler çok kötü ithal hakem gelsin, herkes rahat etsin, Rodallega nın golünde faul yorumu çok zorlama,Denizli'nin hakkı yendi , o gol sayılsa güzel hucüm futbolu oynayan takım rahat 3-4 tane daha atardı. Yarın Fb ile maçımız var inanın Fb den değil hakem ve hatalardan çekiniyorum.
    Cevapla
  • Hakem 4 yıl önce Şikayet Et
    Ligde futbolcular oyun oynamayı bıraktı ve hakemler başladı. Var boşuna var. Hakem istediğini yapıyor. Denizlinin hakkını yediler.
    Cevapla
  • Horoz 4 yıl önce Şikayet Et
    Denizli sporun attığı gol bariz gol hakkını yediler kaleci iyirol yaptı
    Cevapla
  • Camlica 4 yıl önce Şikayet Et
    İzmiri iyi cözmüs
    Cevapla