Mensah ve Pedro'dan sosyal medyada tepki!

Kayserisporlu futbolcular Bernard Mensah ve Pedro Henrique, Galatasaray'a 3-2 kaybettikleri maçın ardından sosyal medya hesaplarından tepki gösterdiler.

Mensah ve Pedro'dan sosyal medyada tepki!
Mensah ve Pedro'dan sosyal medyada tepki!
GİRİŞ 31.08.2019 00:24 GÜNCELLEME 31.08.2019 00:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bernard Mensah twitter hesabından "Onlar VAR'dan anlıyorlar mı? Aman Tanrım" ifadeleri ile hakemleri eleştirdi.

Kayserispor'un yeni transferi Pedro Henrique instagram hesabından Galatasaray'ın 3. golünü 90+8'den sonra attığını vurgulayarak Bravo ve alkış ifadelerini kullandı. 

Pedro Henrique karşılaşmanın 73. dakikasında 2. sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atılırken, Bernard Mensah 69. dakikada sarı kart gördü. 

YORUMLAR 4
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu futbolcular futbol kurallarından anlıyor mu acaba ? 90 +2 de gol klunca maç 1.5 dakika durdu futbolcularda hersene gelen kuralları okuyup sezona öyle başlamalılar
    Cevapla
  • muho 4 yıl önce Şikayet Et
    gs kazanana kadar uzatilacakti.Yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Abartmayıj 4 yıl önce Şikayet Et
    Oynanmatan süreyi uzattı. Hakrm nişeu yapmadı abartmayın
    Cevapla
  • gayseri 4 yıl önce Şikayet Et
    Oyunun başından itibaren rakibe kasti faul yapan, sürekli oyunun kesilmesine sebep olan, bu şekilde futbol izleme zevkinin içine eden, atılacağını bile bile buna devam eden, stada gelip para veren digi Türk alıp para veren insanları pişman eden, oyunun kurallarını ve sürelerini bile bilmeyen bu futbol cahillerini bulup getirerek dünyanın parasını veren ve çıkıp insanları tahrik eden konuşmalar yapan başkanı kınıyorum.
    Cevapla