Adebayor: Maçta çok gülünç şeyler oldu

Kayserispor'un yeni transferi Emmanuel Adebayor ve Yasir Subaşı, Galatasaray'a 3-2 kaybettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Adebayor: Maçta çok gülünç şeyler oldu
Adebayor: Maçta çok gülünç şeyler oldu
GİRİŞ 31.08.2019 00:17 GÜNCELLEME 31.08.2019 00:17
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'a 3-2 kaybettikleri Süper Lig maçının ardından konuşan Emmanuel Adebayor, yeni transfer olduğu takımıyla ilk 11'de başladığı karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 

Kayserispor olarak yeni bir takım olduğunu belirten Adebayor, "Uzun zamandır Türkiye'de yoktum, tekrar oynamak çok güzel. Maçta çok gülünç şeyler oldu, 3 kırmızı gördük. Herkese takım ruhunu gösterdik. Bildiğiniz üzere yeni bir takımız, artık bunları unutup önümüzdeki maçlara bakacağız ve eksiklerimizi gidermeye çalışacağız." dedi. 

Takım arkadaşlarının kaliteli futbolculardan oluştuğunu belirten 35 yaşındaki Togolu golcü, "Maalesef Umut önümüzdeki maç olmayacak, Mensah çok önemli bir oyuncu, çok gelişecektir. Çok daha iyi olacağına ve takıma daha fazla da  katkı sağlayacağına hiç şüphem yok. Ben de onun kendini geliştirmesi için elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı.

YASİR: "90+9'DA GOL YEMEK ÜZÜCÜ"

Fenerbahçe'den Kayserispor'a transfer olan Yasir Subaşı, "İlginç bir maç oldu, aslında iyi bir maç oldu. Yediğimiz kırmızı kartlarla oyun planlarımız çok değişti. 90+8 verilen maçta 90+9'da golü yedik. Son dakika yenilen gol tabiki takımı çok üzdü, ileriye bakacağız." dedi.

Emmanuel Adebayor, ilk 11'de başladığı karşılaşmada 85 dakika sahada kaldı ve 85. dakikada yerini Bilal Başacıkoğlu'na bıraktı. 
 

YORUMLAR 2
  • eren 4 yıl önce Şikayet Et
    ağlama fenevli mayanızda var ağlamak
    Cevapla
  • gayseri 4 yıl önce Şikayet Et
    En gülüncüde senin sahada olman. amatörde bile senden daha iyi Türk gençleri var. Ama onlar üzerinden fazla para dönmüyor tabi.
    Cevapla