Yok böyle maç! 5 gol 5 kırmızı kart...

Süper Lig'de Galatasaray, maçı 8 kişi tamamlayan Kayserispor'u 90+9'da bulduğu golle 3-2 mağlup etti ve ligde ilk galibiyetini aldı.

Yok böyle maç! 5 gol 5 kırmızı kart...
Yok böyle maç! 5 gol 5 kırmızı kart...
GİRİŞ 30.08.2019 22:37 GÜNCELLEME 31.08.2019 17:22
Bu Habere 305 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 3. haftasında Kayserispor ile Galatasaray, Kadir Has Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. İlk iki haftada galibiyet yüzü göremeyen Galatasaray, 5 kırmızı kartın çıktığı maçta 90+9'da bulduğu golle Kayserispor'u 3-2 mağlup etti.

 

 

Kayserispor'un gollerini 37. dakikada Pedro Henrique ve 90+1. dakikada Umut Bulut atarken Galatasaray'ın gollerini 66. dakikada penaltıdan Younes Belhanda, 87. dakikada Ryan Babel ve 90+9'da Adem Büyük kaydetti.

MAÇA KIRMIZI KARTLAR DAMGA VURDU

 

 

Karşılaşmaya kırmızı kartlar damgasını vurdu, maçta 5 kırmızı kart çıktı.

Kayserispor, maçı 8 kişi tamamlarken ev sahibinde 65. dakikada Aymen Abdennour, 73. dakikada Pedro Henrique ve 90+5'te Umut Bulut kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Galatasaray'da ise 89. dakikada Emre Mor kırmızı kart gördü. Galatasaray yardımcı antrenörü Ümit Davala 90+9'da kırmızı kart gördü ve soyunma odasına gönderildi. 

Galatasaray, bu galibiyetin ardından ilk galibiyetine ulaştı ve puanını 4 yaptı. Kayserispor ise 1 puanda kaldı.

Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek. Kayserispor ise Antalyaspor deplasmanına çıkacak.

YORUMLAR 305
  • kekogsli 4 yıl önce Şikayet Et
    galasaray ı tebrik ediyorum herkesi yendi kendi oyuncusunu bile.
    Cevapla
  • Görünen Köy 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakem kayserisporlu oyunculara kart gösterirken çok cömert,G.saraylılara ise cimri.Ayrıca 8dk dolmuş.Daha neyi uzatıyorsun.Açık açık taraf tutuyor.
    Cevapla
  • Görünen Köy 4 yıl önce Şikayet Et
    4 büyük takımın dışındaki kulüplerin başkanları toplanıp ligden çekilmeyi tartışmalı..4 büyüklerin olmadığı Anadolu ligi diye bir lig kurmalılar.4 büyüklerde kendi arasında bir lig kursunlar.Bakalım nasıl oluyor.
    Cevapla
  • Görünen Köy 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence hakemin forma rengi 4 büyüklerle maç yönettiğinde 4 büyükten hangisini yönetiyorsa onun formasından olmalı.Yani açıkça taraf tuttuğunu belli etmeli.Gizlemeye gerek olmamalı.Dünya alem bilsin.
    Cevapla
  • Şkbahçe 4 yıl önce Şikayet Et
    Dürüst olun.Kayseri kendi hataları sonucu yenildi.bahaneye gerek yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle