Trabzonspor evinde siftah yaptı!

Süper Lig ikinci hafta maçında Trabzonspor, evinde Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti. Bordo-mavili ekip sezonun ilk galibiyetini aldı.

Trabzonspor evinde siftah yaptı!
Trabzonspor evinde siftah yaptı!
GİRİŞ 25.08.2019 21:16 GÜNCELLEME 25.08.2019 21:45
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Trabzonspor ile Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in ikinci haftasında karşı karşıya geldi. Medical Park Stadı'nda oynanan maçı Trabzonspor 2-0 kazandı. Ev sahibi ekibe 3 puanı getiren golleri 45. dakikada Abdülkadir Ömür ve 78. dakikada Joao Pereira attı.

 

 

Bu sonuçla Trabzonspor sezonun ilk galibiyetini alıp puanını 4'e yükseltti, Yeni Malatyaspor ise 3 puanda kaldı. Ligin üçüncü haftasında Trabzonspor perşembe günü UEFA Avrupa Ligi maçında AEK ile karşılaştıktan sonra deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Yeni Malatyaspor ise Alanyaspor'u konuk edecek.

Stat: Medical Park

Hakemler: Koray Gençerler, İbrahim Çağlar Uyarcan, Volkan Ahmet Narinç

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Pereira, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Novak, Sosa, Abdulkadir Parmak (Dk. 87 Avdijaj), Abdülkadir Ömür (Dk. 72 Yusuf Sarı), Nwakaeme, Ekuban, Sörloth (Dk. 80 Obi Mikel)

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Özer Özdemir, Mina, Hadebe, Erkan Kaş, Robin Yalçın (Dk. 67 Gökhan Töre- Dk. 78 Eren Tozlu), Donald, Bifouma, Guilherme (Dk. 67 Chaaleli), Fofana, Jahovic

Goller: Dk. 44 Abdülkadir Ömür, Dk. 79 Pereira (Trabzonspor), Dk. 89 Eren Tozlu (Yeni Malatyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 19 Sosa (Trabzonspor), Dk. 66 Erkan Kaş, Dk. 90+5 Jahovic (Yeni Malatyaspor)

YORUMLAR 41
  • Erdoğan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ünal Hocaya maç sonu konuşmasından dolayı çirkin sözler sarf edenler olmuş ,Ünal Karaman inançlı ülkesine ve insanına sadakatli adam gibi adamlardan bir tanesi hocaya zıttı yorum yazanlar anlarım ki art niyetli kişilerdir ve şunu da biliyorum Ünal hocanın bire bir yüzüne bu sözleri sarf edecek adam çok azdır ne diyor adam değerlerimize sahip çıkalım insanımıza değer verelim diyor bunun tribüne oynanan neresi var ormanı yakman kadınları katletmen ülkeyi satman diyor yanlış bir şey söylemiyor .Ünal Hocam Malatya ya maça geldiğinde senle görüşüp tanışmak istiyorum allaha emanet ol Bu ülkenin senin gibi insanlara çookkk ama çok ihtiyacı var.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    lazlar costu durdurulamiyorlar gaz verdik gercekten ucuyorlar
    Cevapla
  • yücel 4 yıl önce Şikayet Et
    bence gs açık ara şampiyon olur bu sene. gs fark atar diyorum.
    Cevapla
  • Bayburtlu TS 4 yıl önce Şikayet Et
    Fırtına şampiyon olacak Allah’ın izniyle
    Cevapla
  • Faruk Aygun 4 yıl önce Şikayet Et
    bu macta en cok hoşuma giden olay. mac kadrolarin altina teknik direktörler yaziyor. biri ünal karaman ve diğeri ise sergen yalçın. o tabloyu görunce gercekten mutlu oldum. turkiyenin yetistirdigi iki mukemmel futbolcu bunlar. bu degerler bizi bir yere tasiycak insallah. ikiside hem insan olarak hemde teknik direktor olarak cok iyi ve basarililar. yollari acik olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle