Okan Buruk: 'Skor 4-0 olabilirdi'

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe'ye karşı 2-1'lik skorla kaybettikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Okan Buruk: 'Skor 4-0 olabilirdi'
Okan Buruk: 'Skor 4-0 olabilirdi'
GİRİŞ 25.08.2019 00:47 GÜNCELLEME 25.08.2019 01:00
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Maçı değerlendiren Okan Buruk, "Sahada ne yaptığını bilen ve mücadele eden bir takım olmak istiyorduk. Önemli eksiklerimize rağmen bu maçta bu kadar galibiyete yaklaşmak... İkinci yarı 3-0'ı, 4-0'ı yakalayabilirdik. Biri direkten döndü çıktı. Kale içinden kaçırdığımız çok net pozisyonlarımız var. Maçı burada çok rahat bir şekilde bitirebilirdik. Öyle olsaydı insanlar bize methiyeler düzebilirdi. Futbol böyle bir şey, kazanan her zaman haklıdır." dedi.

"BİZİM İÇİN EN KÖTÜ SENARYO OLDU"

Tecrübeli teknik adam, "İlk yediğimiz golde 50-60 metreden top geliyor, çok basit bir gol yedik. İkinci golde de sahanın en iyisi Azubuike kaptırdı, Fenerbahçe de bunu değerlendirdi. Azubuike kaptırmayıp savunma arasına top denese belki de biz atacaktık. Kazanmak önemliydi, kazanamasak bile berabere kalmak da kötü değildi. Bizim için en kötü senaryo oldu. Bundan ben sorumluyum. Hata yapan, yanlış yapan oyuncularımız var ama kadroyu yapan benim, oyun içi hamleleri yapan benim. Haftaya bunların hepsini düzeltip, kazanacağız." diyerek sözlerini sürdürdü.

"BAZI ARKADAŞLARLA YOLLAR AYRILABİLİR"

Okan Buruk, önümüzdeki haftalarla ilgili olarak, "Takımın önemli oyuncuları takıma dönecek. Milli aradan sonra belki Epureanu da çok önemli rol oynayacak. Belki transfer yapabiliriz, yolumuzu ayıracağımız arkadaşlarımız olabilir. Verdiğimiz şansları değerlendiremeyen arkadaşlarımızla yollarımızı ayırabiliriz. Daha çok çalışacağız, arkadaşlarımızı daha iyi hazırlayacağız. Hiçbir şey kaybetmiş değiliz, daha yeni başladık. Üzerimizdeki kara bulutlar gitmiyor. Geçen seneden başlayan ve bu sene de devam eden özgüven eksikliği var. Bunu gidermek için her şeyi yapacağız." ifadelerini kullandı.

"EKSİKLERİMİZ YİNE ORTA SAHADA"

Takımdaki eksik oyuncuların önemli olduğuna değinen Okan Buruk, "Eksiklerimiz belki yine orta saha bölgesinde. Özellikle merkez orta saha bölgesinde sıkıntı yaşadık. İrfan ve Mahmut'un olmaması sıkıntı yarattı. Enzo da sakatlandı, çıktı. Bugün 3 değişikliğe bakınca ikisi sakatlık biri yorgunluktan zorunlu oldu. İstediğimiz hamleleri de yapamamış olduk. Kadromuzu geliştirmek istiyoruz bu anlamda. İstediğimiz hamleleri de yapamamış olduk." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

 

 

YORUMLAR 23
  • Ertugrul 4 yıl önce Şikayet Et
    Aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş onlarında 2 şutu direkten döndü.onlar ne olacak.ozaman skor 4-4
    Cevapla
  • Taraftarca 4 yıl önce Şikayet Et
    Attığınız golde pozisyon bile yoktu, kural hatası da cabası. Onun dışın da birbuçuk pozisyonunuz vardı Okan efendi. İş oraya kalsa sen daha gol atmadan Fnerbahçe 3-0 yakalayacak net pozisyonlar buldu. Ham Akhisarda hem Rize de GESE ye averaj düzelttiriyordun. Fenerbahçeye bileniyor GESE ye yatıyorsun. Ucuz yırttın...
    Cevapla
  • Zülkarneyn 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu daha düne kadar Fenerbahçe maçı oldumu bacaklarımız titrerdi diye beyanat veriyordu. Yenildikce öz güveni geliyor galiba.
    Cevapla
  • akif 4 yıl önce Şikayet Et
    Bazı arkadaşlarla yollar ayrılabilir mesela Okan Buruk
    Cevapla
  • orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    neden? başarıyı kazanmak olarak gördüğünüz için mi? kazanmak için her şeyi mübah gören 2 nci bir fatih terim istemiyoruz.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    İlk golü 50 60 metreden yediğini söylüyor Fenere atılan göl kaleciden geldi Okan bey komedi gibi yorum yapmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle