Sumudica: Böyle bir şey görmedim

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Marius Sumudica, Fenerbahçe'ye 5-0 kaybettikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Sumudica: Böyle bir şey görmedim
Sumudica: Böyle bir şey görmedim
GİRİŞ 19.08.2019 22:28 GÜNCELLEME 19.08.2019 22:29
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Marius Sumudica, Fenerbahçe'ye 5-0 kaybettikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Sumudica, "Çok kötü bir oyun oynadık. Fenerbahçe bizden daha tempolu oynadı. 1 hafta geçirdim tüm takımla. Son 10 günde 4-5 oyuncu katıldı aramıza. Bu süreçte takımın birbirini tanıması için kesinlikle yeni bir takım. 1 tane hazırlık maçı yapamadık. Daha fazla çalışmamız lazım. Benim de elimde sihirli bir değnek yok, değdirip hemen adaptasyon sürecini atlatsınlar. Farklı bir ülke, farklı bir dildeler. Bu yüzden 5 defansla oynadım." dedi.

 

Romen teknik adam, "Bu maç ile ilgili daha fazla konuşmaya gerek yok. 1 haftamız var. Bu bize iyi gelecek. Değişiklikler olacak. Koşmayan, hata yapan oyuncular kenara çekilecek. Hata lüksümüz yok. Haftaya Gençlerbirliği ile oynayacağız. Çok zor bir maç olacak." diyerek sözlerini devam ettirdi.

"KARİYERİMDE HİÇ BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM"

 

Sumudica, "Takım için daha fazla çalışmaya ihtiyacımız var. Hak eden, terleyen kazanacak formayı. "İlk 20 dakikada aleyhimize 3 penaltı verilmesi... Kariyerimde böyle bir şey görmemiştim. Fenerbahçe'nin ilk penaltısı, penaltı değildi. Fenerbahçe hak etti galibiyeti ama ilk 10 dakikada böyle şeyler olunca, ekrandan da görüyorsunuz penaltı pozisyonunu." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

YORUMLAR 12
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Demekki Fenerbahçe işi baştan sıkı tutuyor. Penaltı (!)larla raibi egale ediyor
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    kayseride iken kendi sahanızda da 5 yemiştin. daha öncede görmüştün.. penaltı pozisyonlarında ilki gri diğerleri net. ilki de hakemin bakış açısından görünen penaltı. müdahale var. penaltıyı kruse alıyor.
    Cevapla
  • he ya 4 yıl önce Şikayet Et
    sen seni şampiyon eden hocayı ve ya süper lige çıkaran hocayı gönder ondan sonra olan bu ne yani süper lig çıkan drnizli hocayı göndermedi yanlış mı yaptı...
    Cevapla
  • trabzonsporlu 4 yıl önce Şikayet Et
    o kadar kaliteli yerli hoca var gitmişler roman hoca getirmişler takıma
    Cevapla
  • ARKADAŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakem görevini iyi yaptı nihat ödüllendirir vay Türk futbolunun haline
    Cevapla
  • batsın ab . abd 4 yıl önce Şikayet Et
    demi ama merak etme ne kadar yapsalarda bu takım fb gs değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle