G.Saray'ı deviren Denizlispor ihya oldu

Süper Lig'de 2019-2020 sezonun açılış maçında evinde son 2 yılın şampiyonu Galatasaray'ı 2-0 yenerek maratona iyi başlayan Yukatel Denizlispor'da, Başkan Ali Çetin kesenin ağzını açtı.

G.Saray'ı deviren Denizlispor ihya oldu
G.Saray'ı deviren Denizlispor ihya oldu
GİRİŞ 18.08.2019 13:34 GÜNCELLEME 18.08.2019 13:34
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Karşılaşma bitiminde soyunma odasına inip tüm takımı tebrik eden Ali Çetin, Galatasaray galibiyetine 50'şer bin TL prim dağıtacağını açıkladı. Futbol Federasyonu'ndan gelecek paralara göre galibiyet ve beraberlik primlerini belirleyeceklerini ifade eden Çetin, "Şu an havuzdan ne kadar para gelecek bilmiyorum. Bu 3 milyon TL de olabilir, 2 milyon 800 bin TL de olabilir. Ancak Galatasaray maçının galibiyet primi 50 bin TL'dir. Bu kadar para gelmese bile ben bu rakamın üstünü tamamlayacağım" dedi.

Hedeflerinin ilk 5 sırada yer almak olduğunu yineleyen Ali Çetin, "Bu sezon galibiyet primlerimiz ortalama 50'şer bin TL olacak. Galatasaray'ı yenerek süper bir galibiyete imza attık. Ben maç öncesi huzurlu ve rahattım. Kazanacağımızı biliyordum. Galatasaray'a daha fazla da atabilirdik ama olmadı. Güçlü rakibimizin karşısında 2-0'lık bir skorla 3 puan almak da mutluluk verici" yorumunu yaptı.

Teknik direktör Yücel İldiz ise temkinli konuştu. Halen eksiklerinin bulunduğunu ifade eden deneyimli teknik adam, "Güzel başladık ancak yolun çok başındayız. Artık Antalyaspor'la deplasmanda oynayacağımız maça odaklanacağız. Transferde de hamlelerimiz olacak" dedi.

YORUMLAR 7
  • TATAR.53 4 yıl önce Şikayet Et
    bismillah ilk maçı kazandın hedefim ilk beş miş evet orda bir beş var dua et o 15 in içi olsun yoksa geldiğin yere gidersin fazla uçma başkan
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    1 yılda bu kadar zor kazanıyor insanlar. Okumayıp topçu olmak gerekliymiş
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen bakalım ligde kalabilecekmisin.....
    Cevapla
  • Bmx 4 yıl önce Şikayet Et
    sampiyon olursa hiç şaşırma
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Feneride yenin bjk ve tsyi yenin 50 er binde benden Başkanim helal olsun
    Cevapla
  • ismayil 4 yıl önce Şikayet Et
    son yillardaki istatisklere göre süper ligde ilk maçlarda gs yi yenen takım küme düşüyor.enteresan...
    Cevapla
  • Sinan58 4 yıl önce Şikayet Et
    GS 8 senedir ilk maçta yenilmiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle