Son şampiyon G.Saray Denizli'de yıkıldı!

Süper Lig'de 2019-2020 Cemil Usta Sezonu açılış maçında son şampiyon Galatasaray, deplasmanda Yukatel Denizlispor'a 2-0 mağlup oldu.

Son şampiyon G.Saray Denizli'de yıkıldı!
Son şampiyon G.Saray Denizli'de yıkıldı!
GİRİŞ 16.08.2019 22:29 GÜNCELLEME 16.08.2019 22:46
Bu Habere 137 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de yeni sezonun açılış maçında Yukatel Denizlispor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Son şampiyon Galatasaray, TFF 1. Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Denizlispor'a 2-0 mağlup oldu. Ev sahibi ekine 3 puanı getiren golleri 75. dakikada Recep Niyaz ve 90+4'te Hugo Rodallega kaydetti.

9 yıl sonra Süper Lig'e çıkan Denizlispor ilk maçında galibiyetle tanışırken Galatasaray 7 sezon sonra ilk hafta maçı kaybetti.

 

 

Galatasaray'da Selçuk İnan 29. dakikada kullandığı penaltı vuruşunda kaleci Stachowiak'ı geçemedi. Marcao ise 35 ve 44. dakikalarda gördüğü sarı kartlar sonrası kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla son şampiyon Galatasaray sezona puansız başladı. Yukatel Denizlispor ise Süper Lig serüvenini 3 puanla açtı.

 

 

Stat: Denizli Atatürk

Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Süleyman Özay, Mustafa Savranlar 

Yukatel Denizlispor: Stackhowiak, Tiago Lopes, Oğuz Yılmaz, Sapunaru, Bergdich, Aissati, Zeki Yavru (Dk. 82 Mehmet Akyüz), Murawski, Barrow (Dk. 85 Mbamba), Recep Niyaz (Dk. 90+3 Mustafa Yumlu), Rodallega 

Galatasaray: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Jimmy Durmaz (Dk. 64 Emre Mor), Seri (Dk. 46 Donk), Selçuk İnan, Babel, Belhanda, Diagne (Dk. 72 Ahmet Çalık) 

Goller: Dk. 75 Recep Niyaz, Dk. 90+4 Rodallega (Yukatel Denizlispor)

Kırmızı kart: Dk. 43 Marcao (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 26 Oğuz Yılmaz, Dk. 28 Tiago Lopes, Dk. 45+5 Zeki Yavru, Dk. 90+2 Sapunaru (Yukatel Denizlispor), Dk. 28 Babel, Dk. 69 Mariano, Dk. 77 Belhanda (Galatasaray)

YORUMLAR 137
  • özdem 4 yıl önce Şikayet Et
    artık şampiyonluk sahada kazanılmadığını herkes biliyor
    Cevapla
  • Barbar 4 yıl önce Şikayet Et
    Denizli nasıl kazandı o zaman? Boş konuşuyorsun.
    Cevapla
  • son5 hafta 4 yıl önce Şikayet Et
    fb liler gs ı bilir. lig başladıktan 6 hafta sonra GALATASARAY rakip tanımaz. ligin sonuna kadar fırtına gibi eser. kaldı 5 haftanız.
    Cevapla
  • ahttrz 4 yıl önce Şikayet Et
    yorum yapanlara bakıyorum futboldan anlayan futbol kültür seviyesi iyi olan çok çok az kişi var. okumaya dahi değmez. sadece fanatik ruhlarını yazıya dökmüşler.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Terimin eseri ama gs müstehak ısırıp ısırıp terimi getiriyorlar
    Cevapla
  • Huso 4 yıl önce Şikayet Et
    Fark etmez GS hakem birliği gibi çok büyük joker hakkı var ve bunu şampiyonluk yarışında son ayakta çok iyi kullanıyor ve algilarla her zaman ipi göğüsler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle