'Diagne ile konuştuktan sonra gelme kararı aldım'

Kasımpaşa’nın Arabistan takımı Arjman’dan kadrosuna kattığı Senegalli oyuncu Mame Thiam, Galatasaray'da forma giyen Mbaye Diagne ile konuştuktan sonra Kasımpaşa'ya gelme kararı aldığını söyledi.

'Diagne ile konuştuktan sonra gelme kararı aldım'
'Diagne ile konuştuktan sonra gelme kararı aldım'
GİRİŞ 18.07.2019 09:48 GÜNCELLEME 18.07.2019 10:21

Spor Toto Süper Lig 2019-2020 sezonu hazırlıklarını sürdüren Kasımpaşa’da yeni transfer Senegalli forvet Mame Thiam, İhlas Haber Ajansı muhabirine açıklamalarda bulundu.

 

 

Yeni sezon hazırlıklarının çok iyi gittiğini söyleyen Thiam, “Hazırlıklar oldukça iyi gidiyor. Oyuncu grubu, teknik direktör, herkes işine odaklanmış durumda. Yeni sezona kendimizi hazırlıyoruz. Tesisler harika. Her zaman insanın daha fazla çalışmasına yardımcı oluyor” şeklinde konuştu.

“Diagne ile konuştuktan sonra Kasımpaşa’ya gelme kararı aldım”

 

 

Mame Thiam, Arabistan Ligi ekiplerinden Arjman’da oynarken Kasımpaşa’dan aldığı teklif sonrası Galatasaray’ın golcüsü Mbaye Diagne’den Türkiye ve Kasımpaşa camiası hakkında bilgi aldığını vurgulayarak, “Kasımpaşa’dan haberdardım çünkü arkadaşım Diagne burada futbol oynuyordu. Onu takip ediyordum. Gelmeden önce Diagne ile fikir alışverişi yaptım. Kasımpaşa’nın tesislerini ve imkanlarını anlattı. Sahip oldukları imkanları nasıl kullandıklarını anlattı. Bana oldukça olumlu şeyler anlattı. Diagne ile konuştuktan sonra aldığım referanslar doğrultusunda buraya gelmeye karar verdim” ifadelerini kullandı.

“Türkiye’de birkaç kulüpten teklif aldım”

Mame, Türkiye’de Kasımpaşa’dan farklı olarak birkaç kulüpten daha teklif aldığını ifade ederek, “Temsilcim birkaç farklı takımla alakalı teklif olduğunu iletti ama Kasımpaşa’ya gelmeye karar verdim. Bu takımların ismini vermesem daha iyi olur” diye konuştu.