'Mehmet Topal'ı takımda görmek isterim'

Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal ve teknik direktör İsmail Kartal TRT Spor'a Vedat Muriqi konusu ve transfer çalışmaları hakkında konuştu.

'Mehmet Topal'ı takımda görmek isterim'
'Mehmet Topal'ı takımda görmek isterim'
GİRİŞ 27.06.2019 16:04 GÜNCELLEME 27.06.2019 17:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Muriqi'nin transferinin 1 hafta içerisinde kesinleşeceğini ifade eden Hasan Kartal, "Vedat Muriqi için görüşmeler devam ediyor. Bu hafta kesinleşeceğini düşünüyorum. Muriqi için şu bedelle istiyoruz diyen bir takım hala yok. Galatasaray'dan aramışlar, Ali Koç beni aradı ama şu bedelle verir misiniz diyen yok, tabi geçen haftaya göre biraz hızlı ilerliyor. Neticede 1 yıl daha bizde oynayabilir. Bize adapte oldu, 1 sene daha oynasın, iyi bedelle vermemiz gerekiyor. Düşük parayla verip düşük kalitede alamayız. Oynarsa da belki anlaşırız, belki uzatırız belki sözleşmesini de uzatırız, belk de böyle bir sürpriz yaparız. Bence en güzeli de bu olur. Bence yaşı genç. Bizde devam etmesi iki atraf için de hayırlı olur" dedi.

 

 

FENERBAHÇE'YE AATIF CEVABI

Fenerbahçe cephesinden Aatıf transferindeki nezakete Muriqi konusunda karşılık bulunmadığı iddialarına yönelik ise Hasan Kartal, "Aatif'ı biz çok ucuz almadık. Maliyetli bir oyuncu. Fenerbahçe bir şey almadıysa da biz Aaatif'a çok para verdik, kıyaslama yapmaya gerek yok. Biz öyle düşünmüyoruz." sözlerini kullandı.

 

 

İSMAİL KARTAL: MURIQI GİTMEMEMELİ

Teknik direktör İsmail Kartal, Muriqi'nin kalmasını istediğini söylerken, "Başkanımla Muriqi için de konuştuk ben açıkça gitmesini istemiyorum. Başkana da söyledim. Ben Türkiye'ye geldiğinden beri Vedat'ı takip ediyorum. Her futbolcu zamanı gelince gitmek ister ama 1 sene daha sözleşmesi var, bizim de ona ihtiyacımız var. Yerini kolay dolduramayız. Bugün geliyor ben de Muriqi ile konuşacağım. Bu işlerde futbolcuların da istemesi lazım. Gitmek istiyorsa kendi istediği için de gidemez burası profesyonel bir kulüp. Hepsini masaya yatıracağız. Takasa falan aklımızda yok, bunu yönetim düşünür" dedi.

MEHMET TOPAL'I İSTERİM

İsmail Kartal'a Mehmet Topal'ı takımında görüp görmek istemediği konusunda, "Mehmet Topal'ı takımda görmek isterim ama ekonomik şartlar önemli. Çok düzgün bir karakter, Kendini ispat etmiş bir futbolcu. Şartlar uyarsa Mehmet neden olmasın derim." açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 2
  • 1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Come to Besiktas mehmet.
    Cevapla
  • Kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Fener tamamen bitti çok doğru soylemis yan gelip yatan eşşek ler var fener artık değil şampiyon ilk 5 e giremez ali koç oldukça
    Cevapla