Belhanda, Milli Takım'da sakatlandı

Fas'ın 10 numarası Younes Belhanda'nın, Namibya maçı öncesi yapılan son antrenmanda ayak bileğini burktuğu ve maçta riske edilmeyeceği açıklandı.

Belhanda, Milli Takım'da sakatlandı
Belhanda, Milli Takım'da sakatlandı
GİRİŞ 23.06.2019 14:36 GÜNCELLEME 23.06.2019 14:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Younes Belhanda, Fas'ın Afrika Uluslar Kupası'nın ilk maçında karşılaşacağı Namibya'ya karşı sahada olmayacağı açıklandı.

29 yaşındaki oyuncunun ayak bileğinde bir ağrı olduğu ve bu nedenle gruptaki diğer 2 zor maç öncesi riske edilmeyeceği bilgisi verildi. Namibya karşısında oynatılmayacak olan Belhanda'nın Fildişi Sahilleri ve Güney Afrika maçlarında ise sahada olacağı belirtildi.

Fas Teknik Direktörü Herve Renard, "Belhanda'nın ayak bileği burkuldu ve bir ağrı hissetti. Salonda çalışmalarını sürdürdü. Şu an ayağının üstünde basmakta zorlanıyor. Antrenmanlar yapacak ve kendini test edecek. Eğer, bir sorun olmazsa diğer maçlarda oynayacak." dedi.

YORUMLAR 1
  • Antidiagne 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu terimin kafa hiçbasmıyor sudiler belhandaya 12-13 milyon euro veriyor satmıyor.Satsana asalak 6 milyon euro ya banegayı al hem belhandayı satmak istemiyorsun hem banegayı almak istiyorsun 2 si nasıl oynayacak.Diagneyide 16 ya satmaya çalıyorlar kim verir ona sat 12 ye belhandadan gelen 19-20 milyon euro ile sağlam forvet alırsın.
    Cevapla