Bursaspor'un yeni başkanı belli oldu!

Bursaspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu'nda yapılan açık oylama sonucunda seçime tek aday olarak giren Mesut Mestan, yeşil beyazlı kulübün yeni başkanı oldu.

GİRİŞ 23.06.2019 14:27 GÜNCELLEME 23.06.2019 15:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bursaspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu'nda seçime tek aday olarak giren Mesut Mestan, yeşil - beyazlı kulübün yeni başkanı seçildi.



Bursaspor'un olağanüstü genel kurulu Bursa Büyükşehir Stadyumu'nda gerçekleştirildi.

1079 üyenin katıldığı divan kurulunda kongreye tek aday olarak giren Mestan, yapılan açık oylamada, genel kurul üyelerinin oylarını alarak başkan seçildi.

Öte yandan bağımsız denetleme kurulu başkanlığına ise Serdar Güllülü seçildi.

"BURSASPOR'U SAHİPSİZ BIRAKAMAZDIM"

Seçimin ardından konuşan Mestan, "Sataşmalara cevap vermek istemiyordum ama birkaç konuya aydınlık getireceğim. 4 defa aday oldum, kimsenin adamı olmadım. Olsaydım kaybetmezdim. Birilerinin adamı olacaksam sizlerin adamı olurum, Bursaspor'un adamı olurum. Gelinen noktayı hepimiz takip ettik. Benim başkan adayı olma gibi bir düşüncem yoktu. Bursaspor'umuzun bana ihtiyacı olduğunu gördüm ve sahipsiz de bırakamazdım. Bizim tüzüğümüz anayasamız, hepimizin namusu. Burada ne şartlarda aday olunacağı yazıyor. Ben yandan girerim, ortadan girerim, benim adım şu… Kimse Bursaspor'un üzerinde değildir." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 3
  • Gsli 4 yıl önce Şikayet Et
    Bursa hakettiği yerde inşaallah çıkamaz orda kalır.
    Cevapla
  • Vn.... 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeni başkan matbaci degilmi bundan bisey çıkmaz düşüş devam eder
    Cevapla
  • hassan 4 yıl önce Şikayet Et
    her yıl seçim olmamalı
    Cevapla