Galatasaray'a Deniz Türüç mesajı!

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Deniz Türüç için henüz resmi bir teklif almadıklarını ve milli futbolcu için Avrupa'dan da ilgi olduğunu söyledi.

Galatasaray'a Deniz Türüç mesajı!
Galatasaray'a Deniz Türüç mesajı!
GİRİŞ 23.06.2019 09:48 GÜNCELLEME 23.06.2019 09:54
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kayiserspor Başkanı Erol Bedir, transfer döneminin gözde isimlerinden biri olan Deniz Türüç hakkında A Spor'a açıklamalarda bulundu.

"BİR TEKLİFLE GELMEDİLER"

Galatasaray ile anlaştıkları yönünde iddialara yanıt veren Erol Bedir, "Deniz Türüç'le ilgilenen kulüpler var. Konuşuyoruz, sohbet ediyoruz. Avrupa'dan ilgilenenler var. Ama kimse de ne kadar istiyorsunuz diye bir teklifle gelmedi." dedi.

"ÇOK GERÇEKÇİ DEĞİL"

Erol Bedir sözlerini "Deniz Türüç'ü almayı düşünen İstanbul kulüplerinin biri satmadan alamıyor, biri küçülmeye gidiyor, biri 30 Haziran'ı bekliyor. Bu kulüplerin Deniz'e talip olması çok da gerçekçi değil" ifadeleriyle sürdürdü.

"ÖNCE ALICI OLMASI GEREKİR"

Deniz Türüç'ün bonservis ücreti hakkında da yorum yapan Erol Bedir, "Deniz Türüç için bir bonservis belirlememiz için öncelikle bir alıcı olması gerekir. Henüz öyle bir durum yok. O yüzden şu an rakam söylemek magazinsel olur." şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR 9
  • adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Almayın böle 2. sınıf futbolcuları. Bu yaşa gelmiş sınıf atlayamamış.
    Cevapla
  • Seçkin 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam para etmez
    Cevapla
  • Gslii 4 yıl önce Şikayet Et
    GS ye istemiyoruz seni..inşallah gelmezz
    Cevapla
  • alperennn 4 yıl önce Şikayet Et
    10 milyon istersin gs kafasını karıştırır bedava alır
    Cevapla
  • Kayseri spor 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir zamanlar mehmet topuz ve gökhan ünalıda alacaz deyip durdular aldılarda ne oldu ikisinide bitirdiler.bu istanbul takımlari böyledir laf çıkar oyuncunun kafasını karıştır sonra bedava kap.ali turan sattı kayseriyi gitti GS ye ne oldu iki üç maç sonra kovuldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle