Başakşehir resmen açıkladı! 3 ayrılık birden

Medipol Başakşehir, Togolu golcüleri Emmanuel Adebayor, Serdar Taşçı ve Rus futbolcu Kudriashov ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Başakşehir resmen açıkladı! 3 ayrılık birden
Başakşehir resmen açıkladı! 3 ayrılık birden
GİRİŞ 20.06.2019 18:06 GÜNCELLEME 20.06.2019 19:41

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir, Togolu yıldız Adebayor ile yollarını ayırdığını açıkladı. İstanbul temsilcisi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sahada terinin son damlasına kadar savaşan Adebayor’a katkılarından dolayı teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verdi. 

2017 yılının Ocak ayında Başakşehir’e gelen 35 yaşındaki yıldız oyuncunun İstanbul temsilcisiyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu. Geçtiğimiz sezon turuncu-lacivertli forma ile 24 maça çıkan Togolu yıldız, süre aldığı maçlarda 4 gol 2 de asistlik performans sergiledi. 

Kudriashov ile yollar ayrıldı

Turuncu lacivertli ekip, devre arası transfer döneminde ücretsiz olarak kadrosuna kattığı ve 6 aylık sözleşme imzaladığı Fedor Kudriashov'un sözleşmesinin sona erdiğini ve oyuncuyla yolların ayrıldığını duyurdu. Başakşehir'in resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, "Rus futbolcumuz Fedor Kudriashov'a kulübümüze olan katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" denildi.

Rus futbolcu, Medipol Başakşehir formasıyla 8 Spor Toto Süper Lig maçında forma giydi ve bir gol kaydetti.

Serdar Taşçı'ya veda

Medipol Başakşehir, Serdar Taşçı ile de yollarını ayırdığını açıkladı.

"Sözleşmesi sona eren Serdar Taşçı'ya kulübümüze olan katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz." denildi.