Fofana'dan 2 yıllık imza! İşte yeni takımı

Yeni Malatyaspor, son olarak Konyaspor forması giyen Moryke Fofana'yı transfer etti. Fofana, 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Fofana'dan 2 yıllık imza! İşte yeni takımı
Fofana'dan 2 yıllık imza! İşte yeni takımı
GİRİŞ 20.06.2019 17:13 GÜNCELLEME 20.06.2019 17:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Evkur Yeni Malatyaspor, geride kalan sezon Atiker Konyaspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Moryke Fofana ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 

Teknik Direktör Sergen Yalçın’ı takımın başına getirdikten sonra transfer çalışmalarına hız veren Yeni Malatyaspor, Konyaspor’un yıldız ismi Moryke Fofana’yı renklerine bağladı.

28 yaşındaki orta saha oyuncusuyla Başkan Adil Gevrek’in ofisinde 2 yıllık resmi sözleşme imzalandı. Resmi imzanın ardından konuşan Fildişili futbolcu, “Yeni bir serüvene hazır olduğumu düşünüyorum. Yeni Malatyaspor hedeflerime uygun bir kulüp. Teklif geldikten sonra oturduk ve de anlaştık. Umarım burada iyi izler bırakırım” diye konuştu.

Fofana’yı Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın da çok istediği öğrenildi. Fildişi Sahilli oyuncu Atiker Konyaspor formasıyla geçen sezon 34 resmi karşılaşamaya çıkarken, 6 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi. 

YORUMLAR 5
  • Ali Özcan 4 yıl önce Şikayet Et
    Fofana gibi takıma heyecan verecek yüreğini ortaya koyup oynayacak oyuncular lazım bizlere HOŞ GELDİN FOFANA
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Konyaspor adina cok sevindim. Kendini Hagi yada messi zannedip calim atmaya calisirken kaptirmadik top birakmamisti. Basi sıkışıncada topu rakip oyuncuya pas olarak veriyor. Konya kurtulmus.
    Cevapla
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    tek takdir ettigim bir yonu var cok inancli ve maneviyatina bagli bir cocuk.. o yonden kendisini takdir tebrik ve gibta ediyorum..
    Cevapla
  • dewelt 4 yıl önce Şikayet Et
    git de sergen senden önce giderse o zaman açıkta kalma bak
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok hızlı oyuncu hayırlı olsun
    Cevapla