Başkan açıkladı! 'G.Saray ve F.Bahçe'nin teklifi...'

Rizespor Başkanı Hasan Kartal, transferi gündeminin 1 numaralı ismi Vedat Muriqi hakkında konuştu.

Başkan açıkladı! 'G.Saray ve F.Bahçe'nin teklifi...'
Başkan açıkladı! 'G.Saray ve F.Bahçe'nin teklifi...'
GİRİŞ 17.06.2019 15:16 GÜNCELLEME 17.06.2019 15:16
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Rizespor'un Başkanı Hasan Kartal, oyuncusu Vedat Muriqi'nin transferi hakkında TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

 

 

Karadeniz ekibinin Başkanı, kendisine yöneltilen transfer teklifine dair, "Herhangi bir değişiklik yok. Kulüplerden talepler var diye duyuyoruz. Bize gelen resmi bir teklif yok. Bildiğiniz şeyler. Galatasaray'dan gelen teklif aynı. Fenerbahçe'den gelen sözlü teklif aynı. Yurtdışından gelen teklif aynı. Başka bir yerlerden de böyle sözle teklif geliyor ama ne derece doğru bilemiyorsun. Herhalde biraz daha zaman lazım. Biraz daha beklemek gerekiyor." dedi.

Kartal, konuşmasının devamında "Düzgün bir teklifle gelen yok" sözlerini sarfederken, "2.5-3'e verdikten sonra böyle bir sporcuyu bizim almamız mümkün değil. O yüzden vermemize gereken yok. 1 sene daha oynar, sonra bonservisi elinde olur istediği yere gider. Daha da parlar, daha da aktif olur Rizespor'da. Düzgün bir teklifle gelen bir teklif yok." ifadelerini kullandı.

 

 

"İSMAİL KARTAL GÖNDERMEK İSTEMİYOR"

Rizespor'un yeni teknik direktörü İsmail Kartal'ın Kosovalı golcüyü bırakmak istemediğini de dile getiren Başkan Kartal, "İsmail Kartal da Vedat Muriqi'yi göndermek istemiyor. Şimdi çocukta bir yükseliş var. O yükseliş neticesinde gitme isteği de var. Kalması, çocuğun önünü kesmek gibi olur düşüncesi nedeniyle önünü kapatmak istemiyoruz. Düzgün bir teklif gelirse olur ama biz de kalmasından yanayız." diyerek konuşmasını sonlandırdı.

YORUMLAR 3
  • Samii 4 yıl önce Şikayet Et
    O paralara yerini dolduramayız demiş allah aşkına kaç yüzbin dolara aldınız bu adamı gençlerden.
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 4 yıl önce Şikayet Et
    Düzgün bir teklif on milyon euro dimi sayın başkan büyüklerde artık o paralar yok sen unut o rakamları 2-3 milyon euro Türkiye şartlarında çok iyi bir rakam fazla aç gözlü olma elinde patlar benden söylemesi..
    Cevapla
  • Kalender 4 yıl önce Şikayet Et
    Onun yıldızını parlatan okan buruk yok.takımda kalırsa seneye çöp olur,ismi cismide anılmaz..satma başkan hayrını gör
    Cevapla