Yanal ve Terim'in çok istediği futbolcu!

Galatasaray'ın, Terim'in Devler Ligi için istediği 31 yaşındaki Juan Mata'ya 4 milyon eurodan 3 senelik bir teklif yaptığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin de Mata'nın kapısını benzer bir öneri ile çalarken, İspanyol yıldızın 5 milyon euroda ısrar ettiği bildirildi.

Yanal ve Terim'in çok istediği futbolcu!
Yanal ve Terim'in çok istediği futbolcu!
GİRİŞ 13.06.2019 10:05 GÜNCELLEME 13.06.2019 10:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluk için mücadele verecek olan Galatasaray ile Fenerbahçe önce transferde kapıştı. Hem Galatasaray'ın hem de Fenerbahçe'nin Premier Lig temsilcisi Manchester United ile sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Juan Mata'ya talip olduğu belirtildi.

HEM TERİM HEM YANAL'IN GÖZDESİ

The Sun gazetesi, ezeli 2 Türk kulübünün, Haziran ayı sonunda boşa çıkacak olan Mata'yı kadrosuna katmak için menajeriyle görüştüğünü ve kıyasıya bir rekabete giriştiğini yazdı. Haberde Galatasaray'ın hocası Fatih Terim ile Fener'in teknik direktörü Ersun Yanal'ın 31 yaşındaki İspanyol starı çok istediğine vurgu yapıldı.

BARCELONA VE MANU DA İSTİYOR

Ada basını, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer etmek için yarıştığı Juan Mata'nın La Liga şampiyonu Barcelona'nın da listesinde olduğunu hatırlatırken, Manchester United'ın da kendisine yeni bir sözleşme önerisinde bulunabileceğini kaydetti. 31 yaşındaki İspanyol oyuncu, geçen sezon 32 maçta 6 gol atıp, 4 asistle oynadı. (Star)

YORUMLAR 2
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bosverin su adami
    Cevapla
  • Boztepe 52 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu gün Alman gazeteleri Fc Köln diyor
    Cevapla