Arda Turan'ın Galatasaray hayali!

Mundo Deportivo, Barcelona'nın Arda Turan'ı elden çıkartmak istediğini Arda Turan'ın da kariyerini Galatasaray'da bitirmek istediğini iddia etti.

Arda Turan'ın Galatasaray hayali!
Arda Turan'ın Galatasaray hayali!
GİRİŞ 08.06.2019 14:19 GÜNCELLEME 08.06.2019 14:19
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını sürdüren Barcelona, kadrosunda düşünmediği futbolcuları paraya çevirmek istiyor ancak bu Katalanlar açısından beklendiği kadar kolay olmayacak.

Barcelona'nın ekonomik kazanç elde etmek istediği oyunculardan biri de Arda Turan...

Mundo Deportivo'dan Gabriel Sans'ın bugün manşete taşıdığı habere göre; Barcelona, Arda Turan'dan para kazanmak istiyor ancak bu durum neredeyse imkansız ve Arda da kariyerini Galatasaray'da bitirmenin hayallerini kuruyor.

Arda Turan'a 40 milyon euroluk bir yatırım yapan Barcelona, Arda'dan ödediğinden daha fazla para kazanmayı beklemiyor ancak sadece ödediği paranın bir kısmını kurtarmak istiyor. Barcelona bu yönde bir planlama yapsa da Arda'dan belirli bir bonservis bedeli kazanması mümkün değil...

Başakşehir ile Barcelona arasında yapılan sözleşmede Barcelona, Arda'nın satış hakkını saklı tutsa da şu ana kadar Katalan temsilcisine herhangi bir teklif gelmedi.

Başakşehir ile kiralık sözleşmesi devam eden Arda Turan, kariyerine Galatasaray'da devam etmek istese de Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan sarı-kırmızılı kulübün bu yönde bir planlaması bulunmuyor.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 8
  • Davut 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence adam haklı. Kariyerini galatasarayda bitirmeli. Ilk zamanki gibi iyi bir top toplayıcı olabilir. Bunu hakkı ile yapabilir.
    Cevapla
  • Çavuş 4 yıl önce Şikayet Et
    Nere gidersen git g,saraya gelme!!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • İlker 4 yıl önce Şikayet Et
    Bi futbol yıldızı ancak bu şekilde kariyerini bitirebilirdi. Artık futbola vereceği bir şey kalmadı. Bence en büyük hayali ileride Acun la beraber programlar yapmak olur. O kadar yetenekliydi ki; yazık etti kendine. Hemde çok yazık!!...
    Cevapla
  • Fanatik 4 yıl önce Şikayet Et
    Arda iyi futbolcu hoca affederse taraftarda affeder bedava gelsin gs çocuğu sonuçta
    Cevapla
  • Smart 4 yıl önce Şikayet Et
    Bedava gelsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle