Abdullah Avcı Beşiktaş'ta!

Medipol Başakşehir, Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yolların ayrıldığını duyurdu. Turuncu-Lacivertliler ile vedalaşan Abdullah Avcı, Beşiktaş ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

GİRİŞ 30.05.2019 14:38 GÜNCELLEME 30.05.2019 16:29
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

  
Medipol Başakşehir Kulübü, Beşiktaş ile anlaşan Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı. Başakşehir ile yollarını ayıran Abdullah Avcı, Beşiktaş ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. 



Turuncu-lacivertli ekibin internet sitesinden yapılan açıklamada:

"İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü kurulduğu günden bu yana takımımızın teknik direktörlüğünü yapan, başkanımız Göksel Gümüşdağ’ın 13 yıllık yol arkadaşı ve değerli dostu Abdullah Avcı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, kendisinin isteği doğrultusunda karşılıklı olarak anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. Futbolun bilimsel yanına önem veren, karakteri ve duruşuyla Türk futbolu için örnek bir profil olan Abdullah Avcı ile uzun yıllardır süren birlikteliğimiz, bugün itibariyle sona ermiş bulunmaktadır. Kulübümüzün gelişme ve büyüme sürecinde verdiği tüm emekler için Abdullah Avcı’ya teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz" denildi. 



Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Abdullah Avcı bugün bir görüşme gerçekleştirmişti. Beşiktaş'ın 55 yaşındaki teknik adamla anlaşma sağlandığını duyurması bekleniyor. 

 

 

YORUMLAR 38
  • Yolcu 4 yıl önce Şikayet Et
    bu adam basaksehirde ne yapti ki, besiktas da ne yapacak. O kadar paralar harcadilar, ne sampiyon, nede avrupada bir basari ne yapdiysa fos cikti, tribünler bile dolmadi. Kartal dan sogutacaklar adami.
    Cevapla
  • Gurbetci 1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Katilmiyorum. Adam Turkiyede futbol bitmisken kendi sistemini basaksehire kurdu monte etti. Gozlere guzel gelen futbol sistemini baslatti. Liderlere yillarca kafa tuttu oyunuyla yerden yere vurdu. Hakemler basaksehiri dislamasaydi adamlar sampiyonda olurdu.Gelelim Besiktasa Besiktasta abdullah avcidan daha az bilgili adamlar gorev yapti cogu husran. Mourinho da gelse Turkiyeye basarili olma ihtimali dusuk.
    Cevapla
  • Mahmut 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu hocadan birsdy beklemeyin kücük takim hocasi bu....milli takimda iken gördük rezil olduk
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    senin dünyadan haberin yok, pessimist herif..
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Milli takimda tutmadi besiktastada tutacagi mechul.Ama belli olmaz hayirli olsun Besiktasa.Bir Gs li olarak
    Cevapla
  • Kerem 4 yıl önce Şikayet Et
    Artis artis ikinci bölgede çok zipladik birinci bölgede fazla hopladik istatslik verir çok biliyorum ayagina gider dördüncü olur
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Hangi hoca gelirse gelsin isteyende olur istemeyende bence yerli hoca olması ve Başakşehir de elde ettiği başarılarla Beşiktaş'ın hocası olmayı hak ediyor. İnşallah başarılı olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle