Sergen Yalçın'dan ayrılık sinyali!

Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın gelecek sezon takımın başında olup olmayacağıyla ilgili soruya yanıt verdi.

Sergen Yalçın'dan ayrılık sinyali!
Sergen Yalçın'dan ayrılık sinyali!
GİRİŞ 24.05.2019 21:09 GÜNCELLEME 24.05.2019 21:09
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Medipol Başakşehir ile berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın karşılaşmayla ilgili yaptığı açıklamada "Bana göre güzel maç oldu. Ligin son maçları temposuz olur ama bu maç tempolu oldu. Kazanabilirdik ama berabere bitti. Ligin ikinci yarısında oyuncular karakterli duruş gösterdi. Daha iyi yerde bitirebilirdik ama son bölümdeki sıkıntılara rağmen iyi bitirdik." dedi.

"Alanyaspor'da devam edecek misiniz?" sorusunu yanıtlayan Sergen Yalçın, "Alanyaspor ile devam etmek isterim ama iki haftadır yaptığımız görüşmeler iyi geçmedi. Bir görüşme daha yapacağız. Şartlar uygun olursa, devam ederiz. Biz de teknik direktörlük yapıyoruz, her şey karşılıklı olmalı. Hedefi olan takım olursa, biz hep varız. Son dönemde sıkıntılı kulüplerde çalışıyoruz, Alanyaspor en rahat olduğumuz yerlerden biriydi. Ancak üst sıralara oynayan takımların başında olmak istiyoruz. Ben bir gün öyle ya da böyle hedeflediğim yerlere geleceğim. Hedefim büyük takım ve Milli Takım. Çıkış yapıyoruz, biraz zaman alacak. Türkiye'de şartlar böyle." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 6
  • Kartal... 4 yıl önce Şikayet Et
    Sergen + Beşiktaş = Başarı...
    Cevapla
  • dadas 4 yıl önce Şikayet Et
    sergen hocanin futbol bilgisini kimse tartisamaz bana göre Türkiyenin gelmis gecmis en iyi 10 numarasidirr yeniler bilmez ama 90 lı yıllari bilenler bana hak verecekdir sadece topa nasil vurulacagini ögretse yeterr
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    5-10 maç saman alevi gibi parlayıp sönüyorsun ve kaçıyorsun
    Cevapla
  • mirac ardak 4 yıl önce Şikayet Et
    daha çaylaksin dur hele
    Cevapla
  • M~E~T~İN 4 yıl önce Şikayet Et
    Elin Almanı 1.Ligindeki takımı 34 Yaşındaki adamı Teknik direktör yapıyorsa bizde niçin olmasın
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Be caylagi birak turkiye’yi adam dunyanin her yerinde hocalik yapacak kapasitede. Yakin zamanda cok yukseklere geeceginden hic suphem yok. Varsin olsun da bizden olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle