Fatih Terim'e tarihi bir ceza daha gelebilir!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Başakşehir maçındaki 'saldırısı' ve 'tedbire uymaması' sebebiyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.

GİRİŞ 21.05.2019 17:19 GÜNCELLEME 21.05.2019 17:32
Bu Habere 133 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Başakşehir maçındaki "saldırısı" ve "tedbire uymaması", yardımcı antrenör Ümit Davala ise "sportmenliğe aykırı hareketi" ve "tedbire uymaması" nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi. Medipol Başakşehir yardımcı antrenörü Orhan Ak tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.

Galatasaray, çirkin ve kötü tezahürat, saha olayları ve talimatlara aykırı hareketten, Başakşehir ise saha olayları ve talimatlara aykırı hareketten PFDK'ya sevk edildi.

FATİH TERİM'İN CEZASI 9-22 MAÇ

Fatih Terim'in 'saldırı'dan sevk edildiği 44. maddede ceza aralığı 5-10 maç. 'tedbire uymamak'tan sevk edildiği 50. maddenin ceza aralığı ise 4-12 maç. Deneyimli teknik adama iki eylem ihlalinde de alt sınırdan ceza verilirse 9, üst sınırdan ceza verilirse 22 maç ceza alacak. PFDK'nın Fatih Terim'e ne kadar ceza geleceği merak konusu. 

Fatih Terim, ligin ilk yarısında oynanan Fenerbahçe maçı sonrası yaşananlar sebebiyle toplam 10 maç ceza almıştı.

 

 

FATİH TERİM'İN O ANLARI İÇİN GÖRSELE TIKLAYINIZ

YORUMLAR 133
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Cimbomum yarim sarı kırmızım benim♡♥ Hedef 23
    Cevapla
  • çakma kabadayı 4 yıl önce Şikayet Et
    sadece fatih terim değil hasan şaş da futboldan men edilmelidir.
    Cevapla
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    fatih terime hocalıktan 1 yıl men cezası gelmelidir. çünkü yaptığı hatalar bitmiyor. sarhoş gibi hareketleri.mafya gibi fetöcü gibi olumsuz hareketleri. kişilere saygısızlık sövme parmak sallamalar tokat atmalar yumruk atmalar vb cezalı hareketler.
    Cevapla
  • İmparator 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim korkusu neler söyletiyor insanlara adamlar emek verdi kazandılar. Kudurun.
    Cevapla
  • leventk 4 yıl önce Şikayet Et
    sanki bir sokak kavgası gibi , antrenör bunu yaparsa, oyuncu seyirci ne yapmaz, yılların futbol adamı ama , avrupada var mı bu düzey takımlarda böyle bir tavır , vurdu kırdı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle