Hamza Hamzaoğlu'ndan hakem isyanı!

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe maçı sonrası konuştu.

Hamza Hamzaoğlu'ndan hakem isyanı!
Hamza Hamzaoğlu'ndan hakem isyanı!
GİRİŞ 20.05.2019 23:18 GÜNCELLEME 20.05.2019 23:20
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

 

 

Fenerbahçe'nin kazandığı penaltıya isyan eden Hamzaoğlu, "Her takıma rahat rahat verilmeyecek bir penaltı, bize veriliyor. Hakemler için konuşmak istemiyorum, ben kendimi sorguluyorum. Oyunculara bugüne kadar ceza alanında düşmeyin, ayakta kalmaya çalışın, haksız bir şey için çabalamayın dedik. Acaba oyuncularımıza dürüst oynamalarını söyleyerek biz mi yanlış yapıyoruz? Futbolun içinde olan herkesin de kendisini sorgulamasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

"BU LİDE ŞAMPİYONLUK DA, DÜŞME DE VAR"

 

 

Maçı değerlendiren teknik adam, "Kazanmamız gerekiyordu, galip bitirmemiz gerekiyordu. Mağlup olduk maalesef, şimdi önümüzde bir maç daha var. Umutlarımız azalsa da matematiksel olarak şansımız sürüyor. Bu ligde şampiyonluk da, küme düşme de var. Takımlar düşerler, çıkarlar. Futbol sürdüğü sürece bunları yaşayacağız. Tekrar kuvvetlenir, daha iyi şekilde çıkar Erzurumspor" dedi.

YORUMLAR 6
  • CENBOL 4 yıl önce Şikayet Et
    Akhisar bu hakem ile 9 da 0 puan aldı.ödül verdiler son haftalarda mhk nın en gözde hakemi
    Cevapla
  • mmtylmz53 4 yıl önce Şikayet Et
    ne dürüstlüğü son 10 dk lokman ceza alanı içinde yerden kalkmadı... bu gs yüzünden tüm penaltılara isyan çıkıyor. kaleci hatası ile alınan bir penaltı ve git kalecine söylen.
    Cevapla
  • ahmet sarmusak 4 yıl önce Şikayet Et
    hocam penaltı veya değil farketmez sen rakibini kendi sahanda yeniceksin senin rakibin zayıf fener olmuş deplasmanda kazandığı maç yok utanın bence zayıf rakibinize yenildiniz ayıp ayıp.
    Cevapla
  • Camlica 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu hakem degilmiydi Gs yi sampiyon yapan. Floryaya gelse iceri almazlar.
    Cevapla
  • Kemql 4 yıl önce Şikayet Et
    Feneri kurtaran kimdi
    Cevapla
  • Körfez 4 yıl önce Şikayet Et
    Hoca yapma, kalecin dengesiz çıktı, kendini frenleyemedi düşürdü soldadoyu, öyle stoper den forvet yapmakla maç kazanılmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle