Ağaoğlu'dan Kocaman ve Konyaspor'a tepki!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Konyaspor ile 2-2 beraber kaldıkları maçın ardından hakem ile ilgili açıklamalar yapan Aykut Kocaman'a ve yeşil-beyazlı kulüp yönetime göndermede bulundu.

Ağaoğlu'dan Kocaman ve Konyaspor'a tepki!
Ağaoğlu'dan Kocaman ve Konyaspor'a tepki!
GİRİŞ 16.05.2019 14:08 GÜNCELLEME 16.05.2019 14:10
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Ağaoğlu isim vermeden Konyaspor hocasına ve yönetimine şu göndermeyi yaptı: "Trabzon'un en büyük özelliği gerçekten futbolu bilen bir taraftar kitlesi var. Yani 'Ceza sahası dışında yapılan bir harekete penaltı vermedi diye' hakemi yerden yere vuran tek bir kişi bulamazsınız Trabzon'da. Bizimkiler ceza sahasının ne anlam ifade ettiğini çok iyi bilirler."

 

 

"2-3 TANE BEYİN (!) VAR"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, medya eleştirisini de şöyle özetledi: 'Bazı beyinler' diyeceğim, 'Beyin' demek ne derece doğru bilmiyorum. Beyin olsa aynı alışkanlıkları sergilemezler. Eskiden kalma alışkanlıklarını Trabzonspor'la içten içe olan ve hiç bitmeyen husumetlerini sürdürme çabasındalar. Öyle bitmeyen bir hesap var ki içlerinde. Bunlar 2-3 kişiden ibaret. Onların kim olduğunu da Türk spor kamuoyu biliyor.

 

 

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 19
  • hakın 4 yıl önce Şikayet Et
    zaten sizin o çok bilmişliğiniz ukalalığınız hiç bitmez. her şeyden en iyi siz anlarsınız. başkan olmadan kimliğin ortaya çıkmadan önce beyefendi biri sanırdık seni. nasıl bir koltukmuş ki oraya gelen zıvanadan çıkıyor. küstah küstah açıklamalar insanların aklıya alay etmeler. heee tabi siz çok biliyrsunuz ya. ayrıca adamın sizle ne hesabı olacak adam hesabı 1996 da attığı golle kapatmış. sizin husumetiniz bitmez.
    Cevapla
  • Birisi 4 yıl önce Şikayet Et
    Bi kere pozizyon hadi penaltı değil diyelim o zaman hakem dışarda da olsa neden serbest vuruş vermiyor.Belki de o çok yakın serbest vuruş gol olacak o dakikada.Bence hareketin devamında iceride düşürme var kesin penaltı ama hadi diyelim sizin dediğiniz gibi. Bir de Ömer Alinin girmiş oldugu bir gol pozisyonu var ,bravo yan hakeme Ömer Alinin onündeki topu çizgiyi gecti diye hemen bayrak kaldırıyor.Yan hakemin pozisyonu bulunduğu acıdan görmesi imkansız.Pozisyonda top cizgiyi gecmemiş ve açık gol pozisyonu... Isyanımız hakem kararlarına...Ayrıca Trabzonspor bizim gözümüzde Anadoludan cıkmış şampiyon ,Trabzonsporla bi problemimiz yok...
    Cevapla
  • Tsli 4 yıl önce Şikayet Et
    Pozisyon banada penaltı geldi. Ama dışarda mı içerde mi bakmadım. Ama kesin kart var. Keşke en azından faulu verseydi. Yenilsek ne olurdu yani. Bizim sıralama belli. Bence hata GS yi aklamak içindi.
    Cevapla
  • Gslij 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkes kafayı gs ile bozmuş..kendi maçlarından çok gs yi takip eder oldunuz
    Cevapla
  • hacıabi 4 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon seyircisinin her biri bir yeknik direktördür diyorsun yani. TS un açmazı burda aslında. Bir türlü eski efsane günlere dönemeyişin altında her kafadan bir ses cıkması olayı var birazda
    Cevapla
  • Ayhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiç kimse bize futbol öğretmek gibi bir hadsizlik yapmasın cin olmadan şeytan çarpmaya kalkmasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle