Rizespor başkanı: "Yüzde 90'ı katliam diyor!"

Rizespor başkanı Hasan Kartal, Gaalatasaray ile oynanılan karşılaşma sonrası basına açıklamalarda bulundu.

Rizespor başkanı: "Yüzde 90'ı katliam diyor!"
Rizespor başkanı: "Yüzde 90'ı katliam diyor!"
GİRİŞ 12.05.2019 15:59 GÜNCELLEME 12.05.2019 16:00
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanılan Rizespor - Galatasaray karşılaşması sonrasında Rizespor Başkanı Hasan Kartal, basın toplantısı düzenledi.

Kartal, açıklamalarının başında Samudio'ya verilen kırmızı kart için "Kesinlikle kırmızı değil" yorumunda bulunurken, "Bu maçta çok büyük yanlışlar var. Ülkenin yüzde 90'ı kabul ediyor. Yanlışlar var. Kırmıız kart kesinlikle değil, ilk penaltı kesinlikle penaltı değil." dedi.

"KAMUOYUNUN YÜZDE 90'I KATLİAM DİYOR" 

Rizespor Başkanı, konuşmasının devamında spor kamuoyunun yüzde 90'ının oynanan karşılaşmada hata olduğunu söylediğini aktarırken, "Dikkat edin 4 Galatasaraylı oyuncu kendini yere atıyor. Siz daha iyi bilirsiniz. Ben iyi yöneticiyim iyi bir spor adamı değilim ama spor yorumcuları da bunu söylüyor. Spor yorumcularının da yüzde 90'ı bunun katliam olduğunu söylüyorlar." dedi. 

"FENERBAHÇE VE GALATASARAY'A AYNI PRİM VAR"

Hasan Kartal, konuşmasının sonunda Galatasaray karşılaşmasına dair farklı bir prim sistemi uygulanıp uygulanmadığı sorusuna, "Bizim prim anlayışımız bir standart üzerine gidiyor. Büyük takımlarla, diğer takımlarla veya riskli maçlarda farklı prim sistemimiz var. Fenerbahçe maçının da primi var, Galatasaray maçıyla primi aynı. Yenseydik, çocuklara bunu verecektik. Ki, bizim çocuklar parayla oynamıyor. Aidiyet var, bir bütün var. Ben bunu soyunma odasında da söyledim çocuklara. Biz bir şekilde şartlanmıştık, ilk 5'e girme şansımız vardı, olmadı." cevabını vererek konuşmasını sonlandırdı. 

 

 

YORUMLAR 22
  • MURAT 4 yıl önce Şikayet Et
    emrenin ayağını kırdınız kırmızı kart nasıl yanlış oluyor edep ya hu
    Cevapla
  • erkut 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu zatın ilk GS maçında Linnes'e verilmeyen penaltı sorulduğunda yenemeyen ağlıyor filan gibi alaycı bir açıklaması vardı. Buna o demecini dinleteceksin. Bu yıl öyle bir yıl oldu ki herkes kendi silahıyla vuruluyor.
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Hata ayrı bir konu ama taraf tutar gibi hata yapmak kabullenecek bir şey değil. Maalesef Çaykur Rize maçında hakem göz göre göre taraf tutmuştur. Hem kırmızı kartlık bir pozisyon yok, Galatasaraylı oyuncu Rizeli oyuncu şut çekmesin diye ayağını öne koyuyor, Rizeli oyuncunun ayağı top yerine Emre'nin ayağına deyince kırılıyor. Dikkatsiz ve tedbir davranan Galatasaraylı oyuncu olduğu için kart olmaması gerekirdi. Zaten 2. golden önceki penaltının ise penaltı ile uzaktan yakından alakası yok. Rizeli oyuncu orada topa vuruyor, topu kaybeden Galatasaraylı oyuncu ise kendini yere atıyor, hakemi aldatmaya yönelik hareketten sarı kart görmesi gerekirken penaltı alıyor.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    fener maçından sonraki röportaj videoların her yerde başkan birinde yapılan hataları yumuşak bir dille diğerin de çok sert bir dille anlatıyorsun tarafsız izleyin her iki röportajı sonra vicdanınıza göre yorum yapın her iki maçtaki hakem hatalarınıda bu videolar her yerde var
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Başkan o kalan %10 da GS lidir zaten. Ama işte o %10 herşeyi parmağında oynatıyor...
    Cevapla
  • MİSAFİR 4 yıl önce Şikayet Et
    ADAMIN AYAĞI KIRILMIŞ BELKİ FUTBOL HAYATI BİTECEK KASIT YOKMUŞ BÖYLE SAÇMALIK MI OLUR ÖLDÜRSEYDİ.OZAN DAHA HAFİF HAREKETTE PENALTI VERDİLer.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle