Başkandan olay sözler! 'Silahım olsa vururdum'

Tartışmalı Çaykur Rizespor ile Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulunan Rizespor Başkanı Hasan Kartal, sert açıklama yapmaya bir başka boyut kazandırdı ve 'Silahım olsa hakemi vururdum' dedi.

Başkandan olay sözler! 'Silahım olsa vururdum'
Başkandan olay sözler! 'Silahım olsa vururdum'
GİRİŞ 12.05.2019 10:03 GÜNCELLEME 12.05.2019 10:24
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Maç sonunda konuşan Rizespor Başkanı Hasan Kartal sert açıklamalar yaptı. Kartal'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

 

 

"BURADAN NASIL ÇIKACAKLAR?"

"Nasıl çıkacaklar bunlar buradan? Utanmayacaklar mı? Yüzleri asılmayacak mı? Nasıl evine gidecekler? Nasıl çoluğunun çocuğunun yüzüne bakacak bu terbiyesiz insanlar?"

 

 

"GERİLMEYECEK BİR KARAR VAR MIYDI?"

"Biz nerede gerildik? Herkes gerildi. Gerilmeyecek bir karar var mıydı? Eğer futbolsa, iyi oynayan kazansın. Hakemle oynayıp bizi yenmenin ne anlamı var? Gayet güzel yensinler, diyecek bir şey yok. Galatasaray büyük bir camia, şampiyon olsunlar. Bize ne? Bir tane kıçı kırık hakem bunu yapıyor. Olmaz böyle bir şey. Ben futboldan anlamam. Ben mühendisim. İşten anlayan arkadaşlar bakın, penaltı yok orada. Topa vuruyor. Rizespor'un üzerinde oynanan bir oyun var herhalde. Rize bunlar yemez. Biz çok daha iyi olacağız."

"SİLAHIM OLSA VURURDUM!"

Hasan Kartal'ın maçın ardından yaptığı diğer açıklamalar şöyle:

"Bunlar onurlu insanlarsa, gururlu insanlarsa, kişilikleri varsa, hem federasyon başkanının, hem MHK başkanının istifa etmesi lazım. Demek ki bu işi yapamıyorlar. (Tribünde silahımı getirin, bu hakemi vuracağım dediniz mi? sorusuna yanıt) Silahım olsa, vururdum, samimi söylüyorum. İyi ki yoktu. Allah göstermesin, adamın yanında silah olsa bunlar adamı katil eder."

"Çok düzgün bir seyircimiz var, kimse taşkınlık yapmadı. Böyle bir şey başka vilayette olsa daha başka şeyler olabilirdi. Seyircimiz de, yöneticilerimiz de belli bir seviyede durdu. Balık baştan kokar, başı bozuk. Başı düzgün olsa, bunlar böyle yapamaz. Yönetimi bilmiyorlar, biz de kulüp yönetiyoruz. Böyle haksızlıkları gördükçe üzülüyorum. Bu federasyon kimin federasyonu? Benim federasyonum değil mi? Tüm kulüplerin federasyonu değil mi bu? Federasyon birilerini kucaklattırıyor, diğerleri ne yapacak?"

YORUMLAR 20
  • Istanbul 4 yıl önce Şikayet Et
    Sadece oyun ustune oyun oynuyorlar onu iyi biliyom gs sampiyon olacak nasil olacaksa olsun diyorlar helal olsun tff
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    böyle her seyde katil olmaya meyilliysen sen adam degilsin zaten
    Cevapla
  • ahttrz 4 yıl önce Şikayet Et
    başkan şov yapıyor neden fb maçından sonra çıkıp bağırmadın aynı hatalar o maçtada oldu biliyoruz senin fb li olduğunu takımıda fb nin pilot takımı yaptın herhalde. yok vururdum falan.ben bir rizeli olarak seni kınıyorum.
    Cevapla
  • Açgöz 4 yıl önce Şikayet Et
    19 şubat 1999 Samsun FB maçı bir pozisyonda vural korkmaz, metin'in ayağını kırdı. cep herkül sahayı sedye üzerinde ağlayarak terk etti. bu elim olay metin'in futbol hayatını bitirdi. 32. dakika metin'in ayağını kıran vural, maçı sarı kart ile tamamlamış ve samsunspor'un golünde asisti yapan futbolcu olmuştu. vural korkmazı sahada tutan ali uluyol, 87. dakikada rakibine sert giren murat yakın'ı ise direk kırmızı kart ile cezalandırmış ve FB fırtınasını melteme çeviren süreci başlatmıştır. 9 maç üst üste kazanan FB istikrarsızlaştırılıp sezonu 3. Bitirilmiş.
    Cevapla
  • Ahmet bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    2 uydurma penaltı emreye geçmiş olsun sma pozisyon kırmızı, değil daha ne yapabilir bir hakem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle