'Terim'in heykelinin dikilmesi gayet normal'

Mehmet Demirkol gazetelerde yer alan Fatih Terim'in heykelinin dikileceği ve Babel'in Galatasaray'a imza attığı haberlerini yorumladı

'Terim'in heykelinin dikilmesi gayet normal'
'Terim'in heykelinin dikilmesi gayet normal'
GİRİŞ 08.05.2019 16:13 GÜNCELLEME 08.05.2019 16:13

beIN SPORTS'un usta yorumcusu Mehmet Demirkol gazetelerde yer alan Fatih Terim'in heykelinin dikileceği ve Babel'in Galatasaray'a imza attığı haberlerini değerlendirdi.

"FATİH TERİM KOLAY BEĞENMEZ"

Mehmet Demirkol Fatih Terim'in heykelinin dikilmesinin düşünülmesine, "Düşünülecek bir şey yok yani, bunun yapılması normal. Ancak onu yapacak heykeltıraşa acırım. Fatih hocanın beğenmesine imkan yok, 100 defa yaptırır. Mümkün değil... Yabancı heykeltıraş gelsin (Gülerek)" dedi.

"BABEL'E BU PARA ÇOK"

Babel'in Galatasaray'a imza attığı haberleri konusunda, "10 milyon euro... Çok tabii bu para... Yapılmıştır heralde hesabı, Babel iyi oyuncu. Şenol hoca Babel'i başka bir noktaya getirdi. Kariyerinin sonuna giderken biraz daha uyanmış görünüyor." sözlerini kullandı

HEYKELİ DİKİLECEK HABERİ

Fanatik'te yer alan habere göre en görkemli hediye başarının mimarı Fatih Terim'e sunulacak. Başkan Mustafa Cengiz ve ekibinin kutlama planlarının başında İmparator için yapılacak ve Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ne yerleştirilecek heykel hazırlığı yer alıyor. Bu adımıyla Terim'i ölümsüzleştirecek olan yönetim taraftarın da duygularına tercüman olacak. Konunun şu an için tasarı aşamasında olduğu ve şampiyonluk kupası kaldırılır kaldırılmaz hayata geçirileceği öğrenildi.