Dev derbide zirveye Aslan pençesi!

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray sahasında ağırladığı Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti.

Dev derbide zirveye Aslan pençesi!
Dev derbide zirveye Aslan pençesi!
GİRİŞ 05.05.2019 21:02 GÜNCELLEME 05.05.2019 22:44
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig 31. hafta maçında Galatasaray, evinde Beşiktaş'ı 2-0 yendi ve liderliğe yükseldi.

 

Galatasaray ile Beşiktaş Türk Telekom Stadı'nda karşı karşıya geldi. Derbiyi Galatasaray 2-0 kazandı. Sarı-kırmızılı takımın gollerini 44. dakikada Henry Onyekuru ve 55. dakikada Fernando attı.

Evindeki yenilmezlik serisini 35 maça çıkaran Galatasaray, kulüp tarihinin en uzun yenilmeme rekorunu egale etti. Galatasaray'ın bu sezon yenilmezlik serisi ise 17 maça çıktı.



Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 63'e çıkardı ve averaj farkıyla haftayı Başakşehir'in önünde lider kapattı. 13 maç sonra mağlup olan ve 6 maçlık galibiyet serisi sona eren Beşiktaş ise 59 puanda kaldı.

Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray deplasmanda deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Beşiktaş ise Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek.



GALATASARAY 2-0 BEŞİKTAŞ

STAT: Türk Telekom

HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Serkan Ok, Asım Yusuf Öz

GALATASARAY: Muslera - Mariano, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Fernando, Donk (Dk. 80 Selçuk İnan), Feghouli (Dk. 90+1 Emre Akbaba), Belhanda, Onyekuru (Dk. 90+4 Linnes), Diagne

BEŞİKTAŞ: Karius - Gökhan Gönül (Dk. 54 Adriano), Isimat-Mirin, Vida, Caner Erkin (Dk. 57 Quaresma), Necip Uysal, Atiba, Dorukhan Toköz (Dk. 75 Kagawa), Lens, Ljajic, Burak Yılmaz

GOLLER: Dk. 44 Onyekuru, Dk. 55 Fernando (Galatasaray)

SARI KARTLAR: Belhanda, Onyekuru (Galatasaray) - Lens, Caner Erkin, Vida, Gökhan Gönül, Ljajic, Necip Uysal, Kagawa (Beşiktaş)

YORUMLAR 85
  • almuslu 4 yıl önce Şikayet Et
    Futbolu yönettiğini sananlar; kafanızı kumdan çıkarın.. Geçen yıl aynı bu yıl aynı baştan şampiyonu açıklayın milletin aklı ile oynamayın...
    Cevapla
  • hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir senin kimse şampiyon olmanı istemiyor,federasyon da basın da hakemlerde isemiyor.Çünkü senin popüleriten kimseye para kazandırmaz
    Cevapla
  • yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    ben g saraylıyım ama g saray kadrosuna baktıgım zaman hep si yabancı bır turk futbolcu yok
    Cevapla
  • vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu arada Malmö gibi köy takımını eleyemeyen, FENER maçlarında ya sahadan kaçan ya da 3-0 dan maç kazanamayan,Galatasaray maçında facia yönetim gösteren Şenol Milli Takım Hocası olmamalıdır. Milli Takım Hocalığının en önemli kriteri FENER düşmanlığı olmamalıdır.Bilgi ,tecrübe ,vizyon olmaldır.
    Cevapla
  • Yazık valla 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu hakem gece rahat uyudu mu vicdansız değilse
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle