Rıdvan Dilmen'den yorum: Şampiyon...

Süper Lig'de son haftalarda heyecan fırtınası yaşanırken, ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, şampiyonluk yarışını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'den yorum: Şampiyon...
Rıdvan Dilmen'den yorum: Şampiyon...
GİRİŞ 27.04.2019 23:28 GÜNCELLEME 27.04.2019 23:29
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV ekranlarında Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendirdi.

Şampiyonluk yüzdelerine bakacak olursak Başakşehir ile Galatasaray yüzde 40, Beşiktaş yüzde 20. Artık Başakşehir ile Galatasaray'ın şampiyonluk şansı eşit şartta. Beşiktaş, şansını %20'lere kadar çıkarttı.

'G.SARAY 8 PUAN ÖNDE OLSA BAŞAKŞEHİR SU İÇERDİ'

Başakşehir'in hakkı yendi demiyorum. Ama o kadar algı operasyonu oldu ki etkilenmemek mümkün değil. Tabii Başakşehir de yardımcı oldu buna. Galatasaray 8 puan önde olsaydı Başakşehir anca su içerdi. Veya Beşiktaş, veya Fenerbahçe. Başakşehir'de oyuncuların coşkusunda bile sıkıntı görebiliyoruz. O yüzden büyük kulüp ve büyük takımı ayırmak gerekiyor.

Galatasaray, ritmini buldu artık. Galatasaray kolay bir maç oynamayacak. Ama Fatih Terim ve Şenol Güneş'e altın tepside bir fırsat geldi. Bugüne sadece Başakşehir'in kötü gitmesiyle gelmedik. Galatasaray ve Beşiktaş iyi oynayarak ve kazanarak geldiler.

''BEŞİKTAŞ, 2'DE 2 YAPARSA...''

Beşiktaş, 2'de 2 yaparsa yarışta Başakşehir ve Beşiktaş kalır. Galatasaray'ın şehir dışı 3 maçı var. Başakşehir, sadece 1 kez şehir dışı yapacak. Beşiktaş'ın da şehir dışında sadece 1 maçı var. Bu yarış sezon sonuna kadar gidecek, öyle gözüküyor.

 

 

YORUMLAR 12
  • Ertuğrul47 4 yıl önce Şikayet Et
    Gs'nin işi zor. Beşiktaş rahat kafayla oynayacak.
    Cevapla
  • salih tugra 4 yıl önce Şikayet Et
    Konya'yı yenerse Galatasaray'ın bjk ile evinde berabere kalma lüksü var. Başakşehir bir galibiyet alsa puan farkı 4 olur. Yani bjk'nin şampiyonluk şansı sıfır gibi birşey. Gs-Bş maçıda şampiyonu belirler.
    Cevapla
  • nasıl 4 yıl önce Şikayet Et
    galatasaray penceresinden bakarsan bu dediklerin olabilirbirde rakiplerin baktıgı açıdan bak ben sana olasılık vereyim bjk ankaragücünü ve galatasarayı yenerse başakşehir galatasaraya yenilirse bjk şampiyon gs nin işi zor
    Cevapla
  • Ultra aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Konya ve bjk maçını geçerse aslan şampiyon olur. Inşaallah olacaktir.
    Cevapla
  • Aman Allahım 4 yıl önce Şikayet Et
    İnanılmaz bir yorum. Vay be. Allah Allah...
    Cevapla
  • İyi oynayan 4 yıl önce Şikayet Et
    Gsnin işi zor
    Cevapla
  • Cccc 4 yıl önce Şikayet Et
    Bjk nin de zor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle