Başakşehir yıkıldı! Liderlik tehlikede...

Spor Toto Süper Lig 30. hafta açılış maçında Başakşehir evinde Göztepe'ye 2-0 mağlup oldu. Galatasaray, Konyaspor'u deplasmanda mağlup ederse liderliğe yükselecek.

Başakşehir yıkıldı! Liderlik tehlikede...
Başakşehir yıkıldı! Liderlik tehlikede...
GİRİŞ 26.04.2019 22:25 GÜNCELLEME 26.04.2019 22:45
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Başakşehir ile Göztepe, Fatih Terim Stadı'nda karşı karşıya geldi. Düşme tehlikesi yaşayan Göztepe deplasmanda lig lideri Başakşehir'i 2-0 mağlup etti. Göztepe'nin gollerini 7. dakikada Jerome ve 85. dakikada Deniz Kadah kaydetti.

 

Başakşehir'in ilk yarıda Elia ve Visca ile bulduğu iki gol VAR kontrolü sonrası ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Son 5 haftada sadece 1 kez kazanabilen ve son 3 maçın 2'sinde kaybeden Medipol Başakşehir 62 puanda kaldı. 59 puanlı Galatasaray, Konyaspor deplasmanında galip gelirse averajla haftayı liderlik koltuğunda kapatacak. Göztepe ise 30 puana yükselip ligde kalma umutlarını taze tuttu.

Başakşehir, 31. haftada Sivasspor deplasmanına gidecek. Göztepe ise Antalyaspor'u konuk edecek.

Stat: 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Suat Arslanboğa, Serkan Ok, İsmail Şencan

Medipol Başakşehir: Mert Günok, Caiçara, Serdar Taşçı, Mahmut Tekdemir, Clichy, İrfan Can Kahveci (Dk. 71 Bajic), Emre Belözoğlu, Visca, Mossoro (Dk. 57 Napoleoni), Elia (Dk. 46 Adebayor), Robinho

Göztepe: Beto, Tayfur Bingöl, Wallace Reis, Titi, Berkan Emir, Poko, Castro, Halil Akbunar (Dk. 71 Gouffran), Deniz Kadah, Serdar Gürler (Dk. 90+2 Alpaslan Öztürk), Jerome (Dk. 80 Borges)

Goller: Dk. 7 Jerome, Dk. 85 Deniz Kadah (Göztepe)

Sarı kartlar: Dk. 76 Caiçara, Dk. 89 Robinho (Medipol Başakşehir), Dk. 78 Wallace Reis (Göztepe)

YORUMLAR 66
  • mhcivelek 4 yıl önce Şikayet Et
    Çaykur rizeden hakem zoruyla berabere kaldılar ama göztepeden kurtulamadılar.
    Cevapla
  • sıddık 4 yıl önce Şikayet Et
    başakşehir şimdi liderse bu gs ve bjk nin beceriksizliğindendir yoksa iyi bi takım olduğundan değil.bundan sonraki maçlarda hem gs nin hem bjk nin hemde hemde başak ın puan kayıpları olacak ama gs sadece puan kaybını rizeden kaybeder ve şampiyon olur.
    Cevapla
  • SITKI 4 yıl önce Şikayet Et
    gol atamayan bi takımın şampiyon olması zaten saçma olurdu
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha Galatasaray Konya Sporu deplasmanda mağlup ederse ki o da edebilirse liderliğe yükselecek. Yendi yükseldi diyelim haftaya Beşiktaş Galatasara'yı yenerek liderliğe ortak olacağı kanısındayım. Eğer futbolun adaleti varsa Beşiktaş'ın Galatasara'yı Atatürk Olimpiyat ya da Türk Telekom Stadında maç her nerede oynanacaksa devirmesi gerekir. Çünkü Beşiktaş son haftalarda çok istikrarlı bir oyun ortaya koyuyor. Haftaya Beşiktaş' ı zorlayacak faktör Muslera'nın performansı olacak, Beşiktaş Galatasaray ile oynadığı tüm maçlarda yeterince pozisyon bulmasına rağmen Muslera'yı geçemiyordu. Haftaya İnşallah o da geçilecek.
    Cevapla
  • SITKI 4 yıl önce Şikayet Et
    rüyanızda görürsünüz
    Cevapla
  • Erg 4 yıl önce Şikayet Et
    Lig bu sene çok çekişmeli geçecek son 5 maçta.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle