Hakem hataları için TBMM'ye soru önergesi!

Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor'un ligde hakem hatalarına maruz kaldığı gerekçesiyle TBMM'ye soru önergesi verdi ve TFF'den yazılı yanıt istedi.

Hakem hataları için TBMM'ye soru önergesi!
Hakem hataları için TBMM'ye soru önergesi!
GİRİŞ 23.04.2019 15:26 GÜNCELLEME 23.04.2019 18:55
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Ligde mücadele eden İstikbal Mobilya Kayserispor, son haftalarda yaşanan hakem hataları sonrası Kayseri MHP Milletvekili Bakir Ersoy, tepki gösterdi. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) yaptığı önerge ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yazılı bir açıklama yayınlayan Baki Ersoy, TFF’den açıklama istedi.

Kayseri Milletvekili Baki Ersoy yaptı açıklamada, "Sevdamız Kayserisporumuz’un uğradığı haksızlıkların takipçisi olacağımıza dair söz vermiştik. Sözümüzün arkasındayız. Meclis Başkanlığı’na iki ayrı soru önergesi sunmuş bulunuyoruz. Hep haykırdığımız gibi; son nefesimize kadar, gücümüz yettiğince; “Sevdamız Kayserispor” dedi. 

İşte TBMM'ye sunulan önerge;



 

 

YORUMLAR 19
  • burak 4 yıl önce Şikayet Et
    boş herif...
    Cevapla
  • kARTAL 4 yıl önce Şikayet Et
    Baki , gözüm hayatta hiç olmazsa bir kez de olsa dişe dokunur bir iş yap. Hep boş işlerle uğraşıyorsun.
    Cevapla
  • İsa 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bir işe yaramayan amacına uygun değil birilerinin amacına uygun hizmet veren şu VAR sisteminide kaldırın biz o kadar zengin bir ülkemiyiz paralar boşa gidiyor.
    Cevapla
  • Kaan 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakiki Galatasaraylılar bile isyan ediyor: "Arda Kardeşler maçı, Kayseri'den aldı; Galatasaray'a verdi. Böyle hakem kayırmasıyla maç kazanmak, şampiyon olmak istemiyoruz. Oynayarak, hak ederek kazanmak isteriz" diyorlar.
    Cevapla
  • son 4 yıl önce Şikayet Et
    başka işiniz yok, ülkeninde buna ihtiyacı var sanki. git başka işle uğraş, futbol camiası dünyanın parasını kazanıyor, bize ne hakemlerden , senin sevdan kayserisporsa bizimkide ekmek,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle