Fenerbahçe Alanya'dan çıkamadı!

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a 1-0 mağlup oldu.

Fenerbahçe Alanya'dan çıkamadı!
Fenerbahçe Alanya'dan çıkamadı!
GİRİŞ 21.04.2019 20:57 GÜNCELLEME 21.04.2019 21:16
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Ligi'nin 29. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Fenerbahçe, Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Alanyaspor, Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etti ve Fenerbahçe, bu sezon deplasmandaki 8. mağlubiyetini yaşadı.

 

 

Aytemiz Alanyaspor'un tek golünü 57. dakikada Efecan Karaca kaydetti. Maç boyunca 25 şut çeken Alanyaspor, müsait pozisyonlarda Harun Tekin'i geçemezken Fenerbahçe, 90 dakika boyunca 1 isabetli şut çekebildi.

Bu sonucun ardından Aytemiz Alanyaspor, puanını 41 yaptı ve 5. sıraya çıktı. Üç haftadır kazanamayan Fenerbahçe ise 33 puanla 14. sırada kaldı.

 

 

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, sahasında Trabzonspor'u konuk edecek. Alanyaspor ise Kayserispor deplasmanına gidecek.

Aytemiz Alanyaspor: 1 - Fenerbahçe: 0

Stat: Bahçeşehir Okulları 

Hakemler: Suat Arslanboğa, Serkan Ok, İsmail Şencan 

Aytemiz Alanyaspor: Haydar Yılmaz, Baiano, Caulker, Welinton, Nsakala, Sackey, Ozan Tufan, Efecan Karaca (Dk. 90+4 Hasan Ayaroğlu), Villafanez (Dk. 90+1 Taha Yalçıner), Campos (Dk. 90+2 Junior Fernandes), Cisse

Fenerbahçe: Harun Tekin, Isla, Skrtel, Serdar Aziz (Dk. 46 Sadık Çiftpınar), İsmail Köybaşı (Dk. 60 Frey), Mehmet Topal, Tolgay Arslan (Dk. 69 Zajc), Dirar, Eljif Elmas, Valbuena, Ayew. 

Gol: Dk. 57 Efecan Karaca (Aytemiz Alanyaspor) 

Sarı kart: Dk. 37 İsmail Köybaşı (Fenerbahçe) 

YORUMLAR 87
  • mehmetcik 4 yıl önce Şikayet Et
    hatalar bitmiyor. her maçta deneme yanılma ile olmaz. sakatlıktan yeni çıkan oynayamayan freyin yerine yusuf mert tunç oynamalıydı.tolgay ile memettopalın yerine zac ve jailson oynamalıydı. o zaman fb kesin galibiyet alırdı. ama ersun hocanın umurunda değil.bilmiyor.oyuncu seçimi ve sistem yanlış. amatör takımı gibi oynatıyor. başta comoli,ersun hoca,antrenörler gitmeli. volkan,kameni,alper,topal,ismail,şener,reyes,ayev,benzia,slimani,frey kesinlikle gönderilmeli yada kiralanmalı.
    Cevapla
  • köroğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    aykut kocamanı gönder , cocu yu getir,yetmedi ersunu getir hepsinin maaşını topla bide comolli var tabi. sonra fener ol ... mum kendi dibini aydınlatmaz ya doğrusu bu kendi hatalarınızı bi toplayın bakalım ne çıkıyor. bu taraftara çektirdiğiniz yeter artık bir an önce comoliyi,ersunu al çekgit. işte o zaman bu takıma fener olursun.
    Cevapla
  • Sualp 4 yıl önce Şikayet Et
    Yediğiniz haklar bir bir çıkıyor
    Cevapla
  • abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    yılmaz vural i getirseydiniz bundan iyiydi. enazindan futboldan ve futbolcudan anlıyor
    Cevapla
  • abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    aykut hoca bile bundan iyidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle