Gümüşdağ'dan G.Saray için çok sert sözler!

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, MHK Başkanı Sabri Çelik ile görüşmesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Gümüşdağ'dan G.Saray için çok sert sözler!
Gümüşdağ'dan G.Saray için çok sert sözler!
GİRİŞ 17.04.2019 15:27 GÜNCELLEME 17.04.2019 16:20
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

TFF'nin Beylerbeyi'ndeki yeni tesislerinin ardından MHK Başkanı Sabri Çelik ile görüşen Gümüşdağ'ın açıklamaları şu şekilde:

 

 

Geçen hafta oynanan maçlar sonrasında bir rakiple değil iki rakiple mücadele ediyoruz. Beşiktaş'ın da iddiası var artık. Ama biz 5 puan farkla öndeyiz ve şampiyonluğun en büyük adayıyız. Dün itibariyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına ve TFF'ye Galatasaray yöneticisi hakkında suç duyurusunda bulunduk. Maçtan sonra yüz binlerin önünce açık sözleri var. Görüntüler elimizde, belgeler elimizde... Bunlar çok ağır ithamlar. Biz bunların altında kalmayız. Hiçbir kulübün ulaşamadığı belgelere ve kayıtlara Galatasaray Kulübü nasıl ulaşmıştır. Şiddet ve tehdit hepsi var. Biz bunların paylaşılmasını istiyoruz.

"EMEĞİMİZİ YIPRATMAK KİMSENİN HADDİ DEĞİL"

Başakşehir 4 yıldır ilk 4'ten hiç çıkmadı. İstikrar abidesi durumunda. En az gol yiyen takım. Bu söylemlerin adil olmadığını herkes biliyor. Emeğimizi ve alın terimizi yıpratmak kimsenin haddine değil. Bu hakkımızı kullandık. TFF'den cevap bekliyoruz. Savcılığın da konuyu araştırmasını istiyoruz. Başvurumuzu yaptık.

 

"YA AÇIKLA YA ÖZÜR DİLE"

Biz Başakşehir olarak saha içinde adil bir yönetim istiyoruz. Bu eski sözler belgesiz bilgisiz olmaz. Camiaları temsil eden insanlar böyle konuşamaz. Elindeki ses kayıtlarını, belgeleri ve görüntüleri kamuoyuyla paylaş. Eğer varsa paylaş. Yoksa da çık Başakşehir'den ve kamuoyundan özür dile. Biz bunu bekliyoruz.

"ŞAMPİYON BELLİYSE NEDEN GEÇEN YIL G.SARAY OLDU"

Ben Galatasaray'dan kimseyle görüşmedim. Hangisinin söylediği söze de inanacağımı bilemiyorum. Böyle hassas dönemde bu açıklamalar doğru değil. Böyle bir dönemde bir şey gizlemek hoş değil. Şampiyon belliyse neden geçen sene Galatasaray şampiyon oldu. Ben yıllardır futbol adamlığı yapıyorum. Bu sözlerin altında kalmam. Bu açıklamanın cevabını bekliyorum.

"VAR KAYITLARI PAYLAŞILAMAZ"

VAR kayıtları IFAB kurallarına göre kulüplerle paylaşılamaz. TFF'ye bunları paylaşıp paylaşmadıklarını sorduk. Paylaşmadık cevabını aldık. Hukuk dışı yönden elde edildiyse bilmiyoruz. Biz yıllardır şampiyonluk yarışı yapıyoruz ama hiçbir kulübü bu ithamla suçlamadık.

"VAR ÇALIŞMADIĞI İÇİN BİZİM GOLÜMÜZ VERİLMEDİ"

Galatasaray 7,5 dakikalık video yapmış. 7,5 dakikalık bir video yapmışlar, normalde 1 dakikayı geçemezler. Biz de video yapsak, 9 dakikayı bulur. Beşiktaş'ınki 10 dakika olur, Fenerbahçe'ninki 8 dakika olur. Bizim Fenerbahçe maçımızda VAR'ın çalışmaması sebebiyle golümüz verilmedi. Maçtan sonra çıkıp 'Allah'a havale ediyorum. Oyuncumuz içeride ağlıyor' dedim. Başka bir şey demedik.

Şampiyon olamazsak tebrik etmesini biliriz. Geçen yıl da yaptığım gibi başkanından hocasına kadar tebrik etmesini biliriz.

YORUMLAR 22
  • bjk emrullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam haklı, gs maçında dahi Başakşehirin hakkını yediler, gs lılar salça oluyor şimdi, alamadılar Fb maçını
    Cevapla
  • Amasyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Gümüşdağ haklı.. Sampiyonken hakemler iyi.. ikinciysen kötü..
    Cevapla
  • Bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    Güzel konuşmuş
    Cevapla
  • ali yildiz 4 yıl önce Şikayet Et
    bir iki mac sadece gs varın etkisi ile en az 10 puandan oldu sen ne diyorsun hala bu kadar da olmaz insanin az yüzü kızarır
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Antalya bursa maçlarında varmı yokmu oynuyordunuz geçelim bunları diyordunuz ayıp ayıp iğneyi kendinize batırın
    Cevapla
  • Hilal yıldız 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekler zor kabullenilir dostum.Göksel başkan gerçekleri söylemiş. Ama belli senin pek hoşuna gitmemiş.
    Cevapla
  • ilker 4 yıl önce Şikayet Et
    bir iki macta 10 puan nasıl gider. en fazla 6 puan gider. ki oyle bi durumda yok. vereceğiniz vardir alacaginiz yoktur.
    Cevapla
  • Çankırılı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir ikim macta en fazla 6 puan toplarsin 4 puani nerden ekledin bunu soyle
    Cevapla
  • yılmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun agzina saglik baskan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle