İmamoğlu büyük tepki çekmişti! Yıldırım'dan ilk yorum

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu'nun Süper Lig'de oynanan maçlarda tribünlere gitmesine yönelik soruya cevap verdi.

İmamoğlu büyük tepki çekmişti! Yıldırım'dan ilk yorum
İmamoğlu büyük tepki çekmişti! Yıldırım'dan ilk yorum
GİRİŞ 15.04.2019 16:06 GÜNCELLEME 15.04.2019 16:06
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun önce Beşiktaş - Medipol Başakşehir maçına ardından da Fenerbahçe - Galatasaray derbisine giderek tribünlerde bulunması tribünlerde taraftarın siyasi slogan atmasına neden oldu. Sporun içine siyasetin bu denli girmesi taraflı tarafsız birçok kişiyi rahatsız etti. Konuyla ilgili Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım konuştu.

Devlet Bahçeli de tepki göstermişti. İmamoğlu'nun iki maça gitmesi… Siyasette de tartışılıyor. Siz ne diyorsunuz bu konuda? sorusu üzerine Binali Yıldırım, "Ben bunu doğru bulmuyorum. Amigolukla başkanlık olmaz. Başkanlığı verecek olan YSK'dır. Seçimden sonraki sürecin sonuçlanmasını sükûnetle beklemelidir. Benim tavsiyem odur. Bunun dışında yapılacak her türlü taşkınlık, her türlü toplumsal gerginlik sürece zarar verir." dedi.

YORUMLAR 25
  • Mardinli 4 yıl önce Şikayet Et
    bunların amaçları hizmet değil, yıkıcılıktır.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Rumlar’ın yeni maşası Rum Ekrem iş başında.
    Cevapla
  • Efedayı 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'nin İmamoğlu tutumu anlaşılmaz ama bu iktidar sayesinde çok güzel stadlara kavuşan Beşiktaş ve Galatasaray'ın tutumlarına ne demeli...
    Cevapla
  • masonbuster 4 yıl önce Şikayet Et
    Kafirlerin maşaları iş başında. Tek dertleri Türkiye ye diz çöktürtmek. Bu maşalar da bayağı görev adamı çıktı.
    Cevapla
  • Güngör 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam bildiğin provokatör
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle