Ankaragücü'nden Kayseri'de kritik zafer!

Spor Toto Süper Lig 28. hafta maçında Ankaragücü deplasmanda Kayserispor'u 2-0 mağlup etti.

Ankaragücü'nden Kayseri'de kritik zafer!
Ankaragücü'nden Kayseri'de kritik zafer!
GİRİŞ 14.04.2019 15:28 GÜNCELLEME 14.04.2019 16:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kayserispor ile Ankaragücü Kadir Has Stadyumu'nda karşılaştı. Mücadeleyi Ankaragücü 2-0 kazandı. Konuk ekibe 3 puanı getiren golleri 76. dakikada Tyler Boyd ve 90+6'da İlhan Parlak kaydetti.

Kayserispor, maçın genelinde baskılı oynamasına rağmen girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Ankaragücü ise kontrataktan gollerini buldu.

 

Bu galibiyetle birlikte Ankaragücü puanını 35'e çıkardı ve tehlikeli bölgeden uzaklaştı. Kayserispor ise 36 puanda kaldı.

YORUMLAR 3
  • u mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Dedik ki,A.gücünde orgill yok inşaallah yeneriz.Kayseri sezonun belkide en kötü,korkak,ürkek oyununu oynadı.Gözüken kesin yeneriz düşüncesiydi.Bu takıma yansımıştı.Birebirde hep son anda kaybediyorlardı.A.gücü çok ta gol kaçırdı.Adamlar yorulmak bilmeyen hırsa sahipler.Bizmkiler dökülüyordu.A.gücü haklı bir galibiyet aldı.Kayseri bu havadan çıkmazsa her hafta yenilir.
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    ziya gs kimi yenmiyorki evinde, kayserinin yenilmesi gayet normal, ama bugünkü yenilgi normal değil
    Cevapla
  • ziyaaaa 5 yıl önce Şikayet Et
    haftaya gs de yener bu kayseriyi. 14. siraya yerlesince korku baslar. haaa bu arada el ile oynanan top net penalti. kayseri bu penalti ile one gecebilirdi. ve 3 puan alabilirdi. yine de 3 puani haketmedi kayseri.
    Cevapla