Şoke eden olay! Göztepeli futbolculara saldırdılar

Spor Toto Süper Lig'de küme kalma yolunda evinde son sıradaki Akhisarspor'a 1-0 yenilerek büyük avantaj kaybeden Göztepe'de ortalık karıştı. Mutlak galibiyet için çıktığı karşılaşmayı kaybeden sarı-kırmızılılarda taraftar çileden çıktı.

GİRİŞ 08.04.2019 13:05 GÜNCELLEME 08.04.2019 13:17
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Maç bitiminde ise Bornova Stadı'nın dışında futbolcularla taraftar birbirine girdi. Takımı protesto eden futbolseverler Göztepeli oyuncuların önünü kesti. Arabasıyla stattan ayrılan kanat oyuncusu Halil Akbunar'ın önünü kesen taraftarlar, oyuncuya tepki gösterince olaylar büyüdü. Arkadaşlarıyla birlikte arabasından inen Halil ile taraftar arasında arbede yaşandı. Bu sırada takım otobüsünde bulunan orta saha Alpaslan Öztürk de otobüsten inip koşarak olaylara müdahil oldu. 

Alpaslan'ın ardından otobüsten inen teknik direktör Tamer Tuna, idari menajer İlhan Şahin ve oyuncular da otobüsten inip kavgayı ayırmaya çalıştı. Bir futbolsever ise yere düşerek göz yaşlarına boğuldu. Tamer Tuna, taraftarın yanına gelerek yatıştırmaya çalıştı. Çevik kuvvet polisleri, olaylara müdahale ederek taraftarı stattan uzaklaştırdı. Büyük şaşkınlık yaşayan futbolcular ise güvenlik gerekçesiyle uzun süre stat dışına çıkmadı. Geniş güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından Göztepe takım otobüsü polis konvoyu ile Urla Adnan Süvari Tesisleri'ne hareket etti.

 

 

YORUMLAR 7
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Göztepe küme düşerse sorumlu taraftardır. Bu topçular bu stresi kaldırabilir mi? Sonra diğer suçluları aramak lazım. Başkan la başlar topçular ile devam eder! Taraftar akıllı olmalı! 3-5 kişinin yaptığı taraftarın tamamına mal edilmez. Ama sonuçta futbolcu da etten kemikten duyguları olan sıradan bir canlı!
    Cevapla
  • Ayıp 5 yıl önce Şikayet Et
    Saldırı çok ayıp.olmamış yenememiş nedir yani
    Cevapla
  • Ata 5 yıl önce Şikayet Et
    İzmir'in gerçek hali, koku, kavga, kamplaşma. 3 k. Hayırlı olsun.
    Cevapla
  • KaraDenizli 5 yıl önce Şikayet Et
    İzmir takımlarının ne işi var süper ligde. Altay karşıyaka göztepe takılın işte ikinci ligde
    Cevapla
  • Konya 5 yıl önce Şikayet Et
    Aa ne kadar çağ dışı hareketler izmir gibi svrapai bir yerde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle