Erzurum'a bir darbe de Paşa'dan!

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa sahasında BB Erzurumspor'u 2-1 mağlup etti.

Erzurum'a bir darbe de Paşa'dan!
Erzurum'a bir darbe de Paşa'dan!
GİRİŞ 07.04.2019 15:30 GÜNCELLEME 07.04.2019 15:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Kasımpaşa, 2-1'lik skorla kazandı.

Kasımpaşa, 29. dakikada Koita'nın bireysel çabası ve şık vuruşuyla öne geçti. Eski Kasımpaşalı Samuel Eduok, 61. dakikada Erzurumspor için eşitlik golünü attı. Bir kez daha sahneye çıkan Koita, 76. dakikada Kasımpaşa'ya galibiyeti getirdi.

8 haftalık galibiyet hasretinin ardından Kasımpaşa, 2 maçlık mini bir galibiyet serisi yakalayarak puanını 37'ye yükseltti. Bu sezon deplasmanlarda hiç kazanamayan Erzurumspor'un galibiyet hasreti 5 maça çıktı ve 22 puanda kaldı.

Kasımpaşa, gelecek hafta Antalyaspor'un konuğu olacak. Erzurumspor ise sahasında Akhisarspor ile kritik bir maça çıkacak.

KASIMPAŞA 2-1 BB ERZURUMSPOR

STAT: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan

HAKEMLER: Zorbay Küçük, İsmail Şencan, Erdem Bayık

KASIMPAŞA: Ramazan Köse - Popov, Ben Youssef, Josue Sa, Veigneau, Sadiku (Dk. 68 Veysel), Pavelka, Tarkan, Hajradinovic (Dk. 53 Karim Hafez), Trezeguet (Dk. 90+6 Özgür Çek), Koita 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR: Sehic - Tolga Ünlü, Kanstrup, Lokman Gör (Dk.45+1 Hakan Arslan), Leo, Kone (Dk. 58 Sunu), Scuk (Dk. 84 Opseth), Eduok, Taylan Antalyalı, Obertan, Rashad Muhammed

GOLLER: Dk.29 ve Dk. 76 Koita (Kasımpaşa) - Dk. 61 Eduok (BB Erzurumspor) 

SARI KARTLAR:  Veysel (Kasımpaşa) - Scuk ( BB Erzurumspor)

YORUMLAR 2
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya süper ligde mücadele edecek kadar gücünüz yoksa ve koca şehirde takıma sahip çıkacak kimse yoksa;neden çıktınız o halde?
    Cevapla
  • Dadas25 5 yıl önce Şikayet Et
    Erzurumspor a darbeyi ta baştan yöneticiler vurdu. Bir tanesi Toroglunun Ankaragücünü sahiplendiği gibi sahiplenmedi. En beyefendi en dürüst yöneticiler ya hakemler yüzünden kaç puan heder oldu .
    Cevapla