F.Bahçe ve G.Saray'ın Babel savaşı

Devre arasında Beşiktaş'tan İngiltere Premier Lig'in Ryan Babel'in takımı Fulham'ın dün küme düşmesi kesinleşti. Sezon sonunda serbest kalacak olan yıldız futbolcu için Galatasaray ve Fenerbahçe pusuya yatarken Hollandalı'nın ne karar vereceği merak konusu oldu.

F.Bahçe ve G.Saray'ın Babel savaşı
F.Bahçe ve G.Saray'ın Babel savaşı
GİRİŞ 03.04.2019 12:13 GÜNCELLEME 03.04.2019 12:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier Lig'in 33. haftasında dün konuk olduğu Watford'a 4-1 yenilerek bitime 5 hafta kala küme düşmesi kesinleşen Fulham'da Ryan Babel'in geleceği merak konusu oldu. Takımının ligde kalması halinde sözleşme yenileyeceği konuşulan eski Beşiktaş yıldız, sezon sonunda kesin olarak serbest kalacak.

 

 

HOLLANDA VE İSPANYA'DAN DA TEKLİF VAR

Beşiktaş'tan ayrılmasının ardından teknik direktör Fatih Terim'in talebiyle Galatasaray'ın peşine düştüğü Hollandalı yıldız için, Fenerbahçe'nin de pusuda olduğu ifade edildi. Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşacak bir kadro için çalışmalarını sürdüren Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör Ersun Yanal, Süper Lig tecrübesi nedeniyle Babel için imkanların zorlanmasını talep etti. İki ezeli rakibi karşı karşıya getiren Babel'e ülkesi Hollanda ve İspanya'dan da tekliflerin olduğu kaydedilirken yıldız oyuncunun kararını sezon bitmeden vermesi bekleniyor. (Habertürk)

YORUMLAR 3
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada futbolcu kalmadı iyi mi...
    Cevapla
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    FB ve GS Türkiye'de futbolculara en fazla maaş veren 2 kulüp. Deniz bitti deyip de bu kadar para vermek anlamlı değil. Bu topçuya daha az da verseniz gelecek!
    Cevapla
  • Hakkı 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamı rahat bırakın artık ya.
    Cevapla