Kocaman'dan milli takım yorumu! 'Şenol Hoca...'

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Şenol Güneş'in Milli Takım kararı ve yabancı kuralı hakkında açıklamalarda bulundu.

Kocaman'dan milli takım yorumu! 'Şenol Hoca...'
Kocaman'dan milli takım yorumu! 'Şenol Hoca...'
GİRİŞ 28.03.2019 14:35 GÜNCELLEME 28.03.2019 14:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Şenol Hoca, Milli Takım'a geldi ve doğrusunu yaptı. O formayı hak edenleri aldı ve gençlerle bunu harmanlayarak güzel bir başlangıç yaptılar. Umarım ve dilerim bu şekilde devam ederler." dedi.

 

 

TRT Spor'a açıklamalarda bulunan Kocaman, yabancı kuralı hakkında ise, "Temel sorun yabancı kuralı değil, kaliteli oyuncu üretememek. Kişisel olarak kısıtlamalara karşıyım." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 4
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Dorukhan Toköz . Bu oyuncunun BJK ye maliyeti ne? Demek ki oyuncu var. Oynatmak şans vermek lazım. Genç oyuncular da verilen şansı kullanmalı.
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Hocam , yabancı futbolcuya verilen değer yerliye verilmez ise yerli futbolcu kırılır. Havaalanına akın akın giden taraftarlar felan mesela. Bence artık futbolculara milli ve Yerli ayar gelmesi gerek çünkü gençler onları idol olarak görüyor. Peki bu örnek bize uygun mu?
    Cevapla
  • cankan 5 yıl önce Şikayet Et
    türkiye bu gruptan 3 olarak elemelere gider arnavut ve moldovyayi yensen ne olur onlar saten tcnin dengi deyil fransa ve izlandayi yenemez
    Cevapla
  • ersin 5 yıl önce Şikayet Et
    Surekli yeniyorduk demi o takimlari
    Cevapla