Resmen açıkladı: Hedefimiz İrfan Can Kahveci!

Başakşehir forması giyen İrfan Can Kahveci ve İspanya'da Celta Vigo forması giyen Okay Yokuşlu hakkında menajeri Batur Altıparmak, 25 yaşındaki futbolcu için Galatasaray'dan resmi bir teklif almadığını açıkladı.

Resmen açıkladı: Hedefimiz İrfan Can Kahveci!
Resmen açıkladı: Hedefimiz İrfan Can Kahveci!
GİRİŞ 18.03.2019 14:59 GÜNCELLEME 18.03.2019 15:00

Menajer Batur Altıparmak Demirören Haber Ajansı'na gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken, Okay Yokuşlu ve İrfan Can Kahve hakkında konuştu.

 

 

Okay Yokuşlu için Galatasaray'dan teklif alıp almadıkları sorusuna karşı şöyle konuştu:

"Kim konuşuyor merak ediyorum. Bana gelen resmi bir şey yok. Ayrıca bizim de öyle bir düşüncemiz yok. Okay'ı oraya götürürken bir seneliğine götürmedik. Okay ile ilgili planlamamızda şu var; Celta Vigo şu anki pozisyonundan çıkar ve iyi duruma gelir. Kariyer planlamasında orada devam edip başarısını perçinleyerek İngiltere'ye Premier Lig'e gitmesidir. Hem kendi hedefi hem de bizim hedefimizdir ve bunu sakatlık olmadığı takdirde başarabileceğini düşünüyorum."

 

 

Altıparmak, "Bu sezon sonunda Süper Lig'den Avrupa'ya kim gider?" sorusuna verdiği cevap ise, "Hedefimiz İrfan Can Kahveci" oldu.

Ünlü menajer, "Hedefimizde bir kişi daha vardı ama o futbolcu bazı kişiler tarafından manipüle edildi, kandırıldı, bizimle olan anlaşmasını sona erdirdi. Ama İrfan Can Kahveci ile alakalı bizim Başakşehir'i tercih etmemizin sebebi gelişimini orada iyi yapabileceğini düşünmemizdi. Sezon başından beri de iyi oynuyor. Yurt dışından takip edenler var ama şu anda fazla dile getirmek yanlış olur. Her şey yolunda giderse bir teklif getirebileceğimizi düşünüyorum. Tabii Başakşehir bunu uygun görür mü görmez mi o zaman konuşacağız. Umuyorum her iki taraf için de faydalı olacak olan olur" dedi.