Başakşehir'in penaltısına isyan! 'Bize olsaydı...'

Kayserispor ile Başakşehir'in karşılaştığı maçın uzatma dakikalarında Başakşehir lehine penaltı verildi. Pozisyonu VAR'da izleyen hakem Yaşar Kemal Uğurlu, beyaz noktayı işaret etti. Başakşehir penaltıdan golü bularak puanı kurtardı.

Başakşehir'in penaltısına isyan! 'Bize olsaydı...'
Başakşehir'in penaltısına isyan! 'Bize olsaydı...'
GİRİŞ 17.03.2019 18:39 GÜNCELLEME 17.03.2019 18:40
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta maçında Kayserispor ile Medipol Başakşehir'in karşılaştığı maçın 90+2. dakikasında çok konuşulan bir pozisyon yaşandı.

Medipol Başakşehirli Çaicara ceza sahası içinde sağ taraftan ortayı yapmak isterken, Kayserisporlu Sapunaru topa engel olmak istedi. Başakşehirli futbolcular pozisyonun penaltı olduğunu belirtirken, Yaşar Kemal Uğurlu maçı devam ettirdi. 

Oyun durduğunda pozisyonu izleyen Yaşar Kemal Uğurlu, dakikalar 90+5'i gösterdiğinde penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Emmanuel Adebayor, 90+7'de penaltıyı gole çevirdi. Kayserisporlu futbolcular, penaltı kararına maç sonu da tepki gösterdi.

 

 

EROL BEDİR: 'PENALTI DEĞİL! SUSMA HAKKIMI KULLANIYORUM"

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, 90+7. dakikada VAR izlemesinin ardından gelen penaltı ile 1-1 berabere kaldıkları Başakşehir maçı sonrasında verilen karara isyan etti.

Bedir, penaltının net olmadığını kaydederken, "Son saniyedeki penaltı ile ilgili güvendiğim insanlarla irtibat kurdum, bazıları 'değil' dedi. Şunu merak ettim; aynı pozisyonda biz olsaydık, "Bu pozisyon bize olsaydı VAR" bize "VAR" olur muydu? Ben susma hakkımı kullanmak istiyorum. Kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Başakşehir'in penaltısı, penaltı değil. Ben böyle yorumluyorum. Penaltı, penaltı gibi olmalıdır, aslanlar gibi olmalıdır" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 29
  • Dede 5 yıl önce Şikayet Et
    . hakemler bu sezon çok değişik bı anlamı varmı herkese hata yapıyorlar.
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    E bu sene Başakşehirin şampiyon olması lazım.Azıcık yardımdan ne olur
    Cevapla
  • isteksiz 5 yıl önce Şikayet Et
    fenevliler başakşehir, Galatasaraylılar kayseri lehine yorum yapıyor uzatmayın yorum yapanların hiç biri kayseri yada başakşehir taraftarı değil. tıpkı benim gibi
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen pozisyon bugün Bursa macinda oldu ve Bursa ya o penalti verilmedi. Bizim ülkede adalet yok
    Cevapla
  • orhan38 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet adalet yok günaydın
    Cevapla
  • Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Neden susuyorsun kimden korkuyorsun GS ye bildiri imzalarken korkmuyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle