Yeni Malatyaspor kendine geldi! 7 hafta sonra...

Spor Toto Süper Lig 26. hafta maçında Yeni Malatyaspor evinde Ankaragücü'nü 3-1 mağlup etti.

Yeni Malatyaspor kendine geldi! 7 hafta sonra...
Yeni Malatyaspor kendine geldi! 7 hafta sonra...
GİRİŞ 17.03.2019 15:31 GÜNCELLEME 17.03.2019 15:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Evkur Yeni Malatyaspor ile Ankaragücü, Yeni Malatya Stadı'nda karşılaştı. Ev sahibi ekip maçı 2-1 kazandı. Yeni Malatyaspor'un gollerini 55. dakikada penaltıdan Adem Büyük, 58. dakikada Guilherme ve 90+4'te Ahmet Ildız atarken Ankaragücü'nün tek sayısını 72. dakikada Dever Orgill kaydetti.

 

 

Maçın sonlarında Ankaragücü skoru eşitleyecek net pozisyonlar buldu ancak değerlendiremedi. Son dakikada Ahmet Ildız skoru belirledi.

Yeni Malatyaspor'un 7 haftalık galibiyet hasreti sona erdi.

 

 

Bu sonucun ardından Yeni Malatyaspor puanını 37'ye çıkardı ve 5. sıraya yükseldi. Ankaragücü ise 31 puanda kaldı. Milli ara sonrası oynanacak 27. haftada Yeni Malatyaspor deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Ankaragücü ise Fenerbahçe'yi konuk edecek.

YORUMLAR 4
  • Malatyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Malatyaspor haftalardır kötü gidişine son verdi. Son dakikalarda malatya kalesinde tehlikeler yaşandı. Maçın özet görüntülerini izlemedim. Trt de dinlediğim kadarıyla lehimize hatalı hakem kararları verilmiş. Yorumcular nedense iki hafta önceki ardanın malatya ceza sahası içinde faülüne penaltı verdi. Hiç tartışılmadı bile. Ankaragücü maçı yorumcuları kalevi farnolun faül yaptığını iki penaıtının ankaragücüne verilmediğini söylediler. Trt yorumcularıda artık taraflı yorum yapıyorlar gibi.
    Cevapla
  • Ergin 5 yıl önce Şikayet Et
    Yenildiğimiz maçlarda söylenecek okadar çok bahane vardı ki, hep hoş gördük. Yendiğimiz maçın tadını çıkarabildiğimiz pek söylenemez. Kazandığımız sadece 3 puan ama takımda olmayan çok şey var. Böyle berbat bir futbol ancak o stadı doldurmayan biz malatyalılar için oynanabilrdi. Galiba bu berbatlığı hakediyoruz. Neyseki araya girdik,inşallah düzeliriz.
    Cevapla
  • yeniismail 5 yıl önce Şikayet Et
    Atamazsan yersin golü. Yazık oldu o mücadeleye.
    Cevapla
  • Malatyalı44 5 yıl önce Şikayet Et
    Şükürler olsun
    Cevapla